Ανοίγει στις 13 Σεπτέμβρη το Cineville

Ανοίγει στις 13 Σεπτέμβρη το Cineville

Σεπτέμβριος 11, 2012 - 14:26
23 σχόλια

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ο Κινηματογράφος της πόλης μας *CineVille Multiplex* ανοίγει και πάλι τις πόρτες του! Μέτα την αποχώρηση της Odeon το περασμένο Ιούνιο, το όνειρο του συντοπίτη και ιδρυτή του Πολυκινηματογράφου Κώστα Λουκαΐτη συνεχίζουν σήμερα τα παιδιά του, Μαριλένα και Γιάννης.

Αντιμετωπίζοντας με πείσμα την σημερινή κρίση και τις δυσκολίες που αυτή επιφέρει, αναλαμβάνουν την λειτουργία του σινεμά και ενισχύουν την πολιτισμική κουλτούρα της πόλης. Με οξυμένο ενδιαφέρον για την γενέτειρα τους και έχοντας ως γνώμονα και ως στόχο την κοινωνική ευημερία, συμπράττουν με τον Δήμο Τρίπολης στην ενίσχυση του πολιτισμού καθιστώντας την έβδομη τέχνη ως ασπίδα ενάντια στις δυσκολίες τις εποχής. Συμβάλλοντας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης το CineVille χαράζει νέα πορεία, συνεργάζεται ανεξάρτητα με όλες τις κινηματογραφικές εταιρίες και στοχεύει να φιλοξένει στους χώρους του ποικιλία άλλων ψυχαγωγικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων.
Ο Δήμος Τρίπολης σαν φόρο τιμής στον ιδρυτή του Κινηματογράφου στηρίζει αυτή την προσπάθεια για την πολιτισμική ανάπτυξη της πόλης και παροτρύνει τους κατοίκους του να προσέλθουν σε αυτόν τον μοναδικό χώρο.  Η ενέργεια του δήμου αποτελεί δείγμα της συνεχούς προσπάθειας του να συσπειρώσει τους συμπολίτες, να ξυπνήσει αναμνήσεις στους παλιούς, καθώς και να δημιουργήσει νέες μνήμες στους μικρούς λάτρεις της εβδόμης τέχνης. Πιστοί στο πνεύμα αλληλεγγύης της εποχής μας, αγκαλιάζουμε αυτό το νέο ξεκίνημα μιας ακόμα δικής μας επιχείρησης που συνεχίζει να υπηρετεί τον πολιτισμό και τις άξιες που αυτός προτάσσει.
Η ομάδα του CineVille σας προσκαλεί στο δυναμικό ξεκίνημα της, φέρνοντας στην μεγάλη οθόνη τις καλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της χρόνιας, προσφέροντας ποιοτική διασκέδαση στο κέντρο της Αρκαδίας. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί το CineVille στο νέο του ξεκίνημα, ενισχύοντας κάθε προσπάθεια που πηγάζει από τον δήμο μας! 


23 Σχόλια

Με 8 ευρώ εισητήριο να τις βλέπουν μόνοι τους τις ταινίες!

KAΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΕΙΣΗΡΙΟ ΘΕΛΕΙς 2 €? ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ. ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΕΗ, ΟΤΕ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ,ΕΦΟΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Κ.Τ.Λ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΦΕΔΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Μπράβο που τελικά θα ανοίξει και πάλι γιατι ήταν κόσμημα για την πόλη μας!!!ας προσπαθήσουμε όλοι να το στηρίξουμε γιατι είναι και αυτο μια εναλλακτική λύση διασκέδασης για τη πόλη.... .θα συμφωνήσω ότι 8 ευρώ είναι λογικό πόσο για το εισιτήριο (και όχι 12€ πέρυσι με τα 3d) και εύχομαι να παραμείνει ανοιχτό για να βγάλουμε το χειμώνα με καλές ταινίες!!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΛΗΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ .. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ !!

Συγχαρητήρια στην Μαριλένα και τον Γιάννη για το πείσμα τους ενάντια στον πνεύμα των καιρών. Σας εύχομαι να τα καταφέρετε. Είναι κρίμα να μην στηρίξουμε όλοι το μοναδικό σινεμά της πόλης μας. Η εικόνα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αποκαρδιωτική. Δεν βρίσκω λόγο για να μην τους στηρίξουμε. Ωραίος χώρος είναι, προσεγμένες ποιοτικές αίθουσες, στο κέντρο της πόλης. Για τα μέτρα της Τρίπολης μια χαρά είναι.

Τα 8€ που αναφέρετε έχουν αναφερθεί κάπου σαν τιμή ή απλά είναι υπόθεση του "Φτου και βγαίνω"; Ας πάμε στις τιμές της οικονομικής συγγένισσας Πορτογαλίας που έχει μ.ο. εισιτηρίου κάτω από 6€.

ενα 6 ευρω το πολυ πρεπει να ναι το σινεμα ειδικα τετοια εποχη,ολοι θελουμε να στηριξουμε αλλα ρε φιλε οταν εχει παει ο βασικος 490 καθαρα δε μπορεις να δωσεις 8 ευρω στο σινεμα,κακα τα ψεμματα..δε τα τρωω σουβλακια καλυτερα?

-Οι μισθοί πριν δύο - τρία χρόνια ήταν γύρω στα 750 ευρώ. -Δεν είχαν κοπεί δώρα - συντάξεις - βασικοί μισθοί κλπ. -Επίσης δεν μας βομβάρδιζαν με χαράτσια - έκτακτες εισφορές - αυξημένη φορολογία! -Υπήρχε μια καλή κίνηση στην αγορά και κυκλοφορούσε το χρήμα αρκετά καλά. Για παράδειγμα το να πήγαινε κάποιος στον κινηματογράφο με την γυναίκα του ήθελε 15€ για 2 εισητήρια και περίπου 6 € για αναψυκτικά και σνακ. Σύνολο 21€. Αρκετά ακριβά ήταν και τότε αλλά μπορούσες να πάς μια στο τόσο να δεις καμιά ταινία και να απολαύσεις τις ωραίες αίθουσες της Τρίπολης(Το εννοώ οτί είναι ωραίες)!! Σημερα μας έχουν εξαθλιώσει με όλα αυτά που κάνουν, (μειώσεις μισθών, καταργήσεις δώρων, καταργήσεις επιδομάτων, αυξήσεις φορολογίας, απολύσεις εργαζομένων, και πολλά άλλα)! Ενδεικτικά, ο βασικός μισθός σήμερα είναι γύρω στα 490 καθαρά. Μιλάμε για μείωση της τάξης του 35%! Πως δηλαδή να πάει ο άλλος να δει ταινία στο cinema?Φανταστείτε ότι κάτι φορές σκεφτόμαστε ότι και η ενοικίαση DVD είναι ακριβή. Καλό θα ήταν λοιπόν να πέσει αρκετά η τιμή του εισητηρίου!Ας γίνει 4,50 €!Το ξέρω είναι πολύ μικρό ποσό αλλα εκεί που θα ερχόντουσαν 10 άτομα να δουν ταινία με 8 € και να αγοράσουν σνακ και αναψυκτικά και θα έδιναν συνολικά στο cinema: 10 χ 8€ = 80 , 10 χ 6=60 σύνολο 140, σκεφτείτε ότι θα έρθουν 30 άτομα λόγω φθηνού εισητηρίου και θα δώσουν: 30 χ 8= 240 και 30 χ 6 = 180 σύνολο 420€! Το ότι είναι μονοπώλιο το cineville δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι ανταγωνιστικό! Πριν αρχίσουν οι κλασικοί είρωνες να κράζουν κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους ας σκεφτούν ότι η κρίση αυτή έχει φέρει τον κόσμο σε απόγνωση και χρειαζόμαστε τέτοιες κινήσεις! Φιλικά, Α.Τ.

ο κινηματογραφος πρέπει να αποτελει απο τις πρωτες επιλογες στην διασκέδαση μας στην αναψυχή μας και στην πολιτισμική μας αναβάθμιση. Αν για κάποιους δεν αποτελεί προτεραιότητα τότε ας πάνε για καφέ ή για κανένα σουβλάκι όπως είπε ο φίλος πιο πάνω.Αν η πόλη μας μαζί με τα περίχωρα δεν μπορεί να συντηρήσει ένα σύγχρονο κινηματογράφο τότε είμαστε για κλάματα.

Yπάρχει και η λύση "ΑΛΑΣΚΑ" με δύο έργα, ένα εισιτήριο.

Για τον Αστέρα και την πολιτική του ενιαίου εισητηρίου των 15 ευρώ δεν είδα κανέναν να μιλάει. Ας δούν όλοι οι συμπολίτες μας την πολύ καλή ανάλυση του Α.Τ. και να κρίνουν τους Προέδρους - ευεργέτες μας. Ντροπή σε όσους Τριπολιτσιώτες έχουν κάνει το θέμα γαργάρα για να παίρνουν τον μισθούλι τους. Ο κόσμος καταρέει και εμείς παρακαλάμε τον Αστέρα, να μειώσει το εισητήριο. Και μετά σας φταίνει οι Τριπολιτσιώτες...ασυνείδητοι!! Σε λίγο που δεν θα έχουμε να φάμε....γενική είσοδο 20 ευρώ!! Πέστους τα Α.Τ.

Καλά τα λέει ο 10:52, αλλά οι ντόπιοι επιχειρηματίες (σε κάθε τομέα) προτιμούν να βάλουν κάτι 15€ και ας έρχονται 10. 12:55 είδες εσύ καμιά ανακοίνωση φέτος για τον αριθμό όσων αγόρασαν διαρκείας ή την πορεία των διαρκείας από όταν τα ανακοίνωσαν; Γιατί εγώ ξέρω πολλούς που δεν αγόρασαν. Έχει ειπωθεί πόσες φορές να βάλουν μειωμένο για ανέργους, αλλά δεν είδα κάτι. Για φαντάρους και φοιτητές έχουν βάλει στα 10 ευρώ! Και μάλιστα περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Μην είσαι φτηνιάρης με 20 ευρώ είσοδο, βάλε παραπάνω για πρεστίζ!

Kαλά τώρα, συγκρίνουμε την απόλαυση της 7ης τέχνης με τον αστερία!!! Και με ανοιχτές πόρτες πόσοι περισσότεροι θα πάνε; Μην ξεπερνάμε τα όρια της λογικής. Η εταιρεία αυτή τόσο κοστολογεί το θέαμα που προσφέρει και όσοι έχουν αυτή τη "λόξα" πηγαίνουν. Εχει εξάλλου Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων και εκδοτήρια πάνω στην κεντρική πλατεία, αυτό το ανέχεται ο πολίτης της Τρίπολης, όπως και τόσα άλλα. Στον κινηματογράφο όμως κάθε μέρα παίζονται 2 ή 3 έργα, συνήθως παγκόσμιας αναγνώρισης, ή έστω α' προβολής που σημαίνει πως τα βλέπεις σε ενεστώτα χρόνο με όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Σκέψου πως νοιώθεις βγαίνοντας από κινηματογράφο, και πως από γήπεδο. Συμφωνώ για 5-6 ευρώ, αλλά αν για θέαμα 2 ωρών σε τέτοιες αίθουσες δίνεις τόσα, τότε πουθενά δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη τιμή, δηλ. ποτό το πολύ 4, καφές μέχρι 2 και ο αστερίας να σε πληρώνει να τον δεις.

Φίλε cinefil να πάει ο καφές 2 € και το ποτό 4!! Ξέρω ότι οι καφετέριες πληρώνουν υπέρογκα ποσά στους ιδιοκτήτες για ενοίκιο. Ένας φίλος μου πληρώνει 3500€ για ενοίκιο καφετέριας!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ!!!!Πως θα τα βγάλει πέρα ο άνθρωπος με τόσα έξοδα?Να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των ιδιοκτητών και τα ποσά που χρεώνουν!!Μήπως και ντραπούν και τα χαμηλώσουν!!! Οι εποχές που οι γονείς μας τρώγαν και πίναν κι έπαιρναν γαμοδάνεια, διακοποδάνεια , εορτοδάνεια, δανειοδάνεια και περνούσαν καλά τελείωσαν!Τώρα μείναμε εμείς να φάμε την πατάτα!Κάτι πρέπει να γίνει ρε παιδιά!Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να κονομάνε όπως παλιά και να χαμηλώσουν τον πήχη τους!!!!Πρέπει να αρχίσει να κινείτε χρήμα στην αγορά!Για να γίνει αυτό πρέπει να πέσουν οι τιμές!Όλοι μαζί μπορούμε! Ρε σεις 2,20 το πιτόγυρο????Έλεος ρε παιδια!!5 μαγαζιά είστε όλα κι όλα τα σουβλατζίδικα!Έλεος!Για βιομηχανοποιημένο γύρο και σουβλάκι πληρώνουμε 2,20!! sory που τα γράφω όλα μπερδεμένα το ένα με το άλλο αλλά έχω αγανακτίσει ρε παιδιά!Δεν βγαίνει έτσι!Πρέπει να αφυπνιστούμε!Να τιμωρούμε αυτούς που θέλουν να κονομάνε άδικα!Είμαστε καταναλωτές κι έχουμε την δύναμη!

δυστυχώς αν δεν πεσουν οι τιμές δυσκολα τα πραγματα......στο κατω κατω ολοι λιγο πολύ έχουμε καλες τηλεοράσεις σπιτι, home cinema και ...internet οποτε.....ουτε καν dvd δεν νοικιαζουμε.....και δεν εχεις και τα 15χρονα μπροστα να φωνάζουν και να μη σε αφηνουν να δεις τη ταινια για την οποια έχεις δώσει και τόσα λεφτα......δυσκολες εποχες.......και το σινεμα πολυτέλεια... και φίλε"A.T (χωρίς επαλήθευση) Τετ, 12 Σεπ 2012 - 14:02" και με το ποτο 4 ευρώ τα παταροξυλα βγάζουν και με καφε 1 ευρω παλι βγάζουν...αν δεις τι κερδος εχουν πανω στη τιμη του καφε και ρωτησεις και τον φιλο σου θα δεις.....ο καφες ουτε μισο ευρώ δεν κοστίζει...το δε ποτο (οταν ειναι ποτο και δεν είναι μπομπα) παρε σπιτι σου ενα μπουκαλακι απο το σουπερ (και οχι απο χονδρικη), βαλε παγακια όπως κανουν εξω και κοιτα να δεις ποσα ποτηρια βγάζεις!!!!απλα και ομορφα.....

Αμα είναι ακριβό το νοίκι,αμα είναι ακριβή η ΔΕΗ αμά άμα άμα... ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ! 8 ευρώ είναι πολλά! Επιλέγω και κάθομαι σπίτι μου! Τέλος οι φιλανθρωπίες! Βαρέθηκα να στηρίζω προσπάθειες και να κάνω τους πλούσιους πλουσιότερους! Το σινεμα είναι βαρβάτη επένδυση,άμα δεν τα χαν δεν θα την έκαναν,οπότε μην βάλουμε και τα κλάματα για τους κακομοίριδες! Εεεε... λίγο τσίπα!

αφου ο καθενας εδω λεει το κοντομακρο του ας πω και εγω οτι για ολα γκρινιαζεται μονο για τα νεροπλυματα καφεδες γαργαρα.γιατι ο τριπωλιτσιωτης για ολα θα γκρινιαξει παραδεχομαι ακομα και για τον καφε του αλλα αυτο δεν κοβεται

κανεις δεν υποχρεωσε κανεναν να παει σινεμα..ειπαμε να στηριξουμε τον τριπολιτη κ το τριπολιτικο σινεμα.τρ αν ταχει η δεν ταχει ειναι αλλο καπελο.μια φορα τουσ 2 μηνες να πας στηριξη ειναι κ αυτο..αν δεν θες μπορεις καλλιστα να κατσεις στον υπολογιστη σου κ να κατεβασεις κ να δεις οποια ταινια θες..αλλα κακα τα ψεμματα αλλη η χαρη της μεγαλης οθονης μεγαλε..αν θες πασ κ βλεπεις..αν δεν θες υπαρχουν τα πειρατικα οπως ειπαμε..στηριξε το παραεμποριο κ την κλεψια που οι περισσοτεροι ειναι εναντιον αυτων..φιλικα τα λεω

Συμφωνώ! Ο κινηματογράφος είναι τέχνη και απαιτεί σεβασμό. Καλός ο καφές και το σουβλάκι αλλά χωρίς τροφή για το πνεύμα όλα είναι μηδέν. Ακριβώς επειδή έχουμε υποβαθμίσει τη σημασία του πνεύματος θεωρώντας ακριβό το εισιτήριο των 8 ευρώ του σινεμά αλλά δεν μας πειράζει το ίδιο αντίτιμο για ένα ποτό (!) που δεν σου αφήνει και τίποτα ουσιώδες, έχουμε καταλήξει εδώ που είμαστε. Τα 15 ευρώ για ένα βιβλίο είναι πολλά αλλά για να τα ξοδέψει ο πιτσιρίκος σε κάρτες για το κινητό είναι απόλυτα φυσιολογική δαπάνη!!!

κακά τα ψέματα ωραια η μεγαλη οθόνη αλλά στο σινεμα αξιζει να παρακολουθήσεις ταινίες με πολλά οπτικοακουστικά εφφέ...κοινωνικές και ρομαντικές τις ευχαριστιέσαι και στο σπίτι.....τώρα αν οι ταινίες που ερχονται στη τριπολη συνιστούν "τέχνη" δεν ξερω....αν το ice age 5 ή ο spiderman 15 έχουν να σου προσφέρουν κατι περα απο 2 ωρίτσες χαλαρωσης και διασκεδασης.....ταινίες με νοημα και πραγματικο ενδιαφερον δυσκολα βγαινουν.....τουλαχιστον στις αιθουσες.... επισης δεν καταλαβα γιατι καθε φορά τα συγκρινουμε όλα με τους καφέδες..προφανώς αυτος που θεωρεί πολυτέλεια τα 8 ευρώ/ατομο του σινεμα, θα θεωρει πολυτέλεια και τον καθημερινό καφε.....φαντασου πάντως οτι με 16 ευρώ τα 2 ατομα πας και ερχεσαι ναυπλιο βόλτα και μενουν λεφτά και για καφε (και με τοσο ακριβη την βενζινη)....και βλεπεις και λιγη θαλασσα....και ξεφευγεις λίγο.....

ε όχι και πνευματική τροφή οι ταινίες του Holywood!!! να μη λέμε και ότι θέλουμε για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα! με χαρά να πάω κινηματογράφο και να δώσω και τα διπλά, αν πραγματικά υπήρχε δείγμα τέχνης σε αυτά που προβάλλονται!!!

ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ . . . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΕΧΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ???

Ερωτηση: Τι ειναι πολιτισμος?... τροφη για πολιτισμο..?