Ανδρέας Κολοβός: Η Γορτυνία δεν είναι πριγκιπικό φέουδο κανενός

Ανδρέας Κολοβός: Η Γορτυνία δεν είναι πριγκιπικό φέουδο κανενός

Απρίλιος 21, 2014 - 15:16
17 σχόλια

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Ανδρέας Κολοβός, με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, στις 17-04-2014, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες της Γορτυνίας,
Αυλαία πέφτει σήμερα στο σκηνικό της φαυλότητας, της ρουσφετολογίας, της σπατάλης, του εκμαυλισμού συνειδήσεων, των πελατειακών πολιτικών και της συναλλαγής.
Τελειώνει οριστικά μια χαμένη, για τη Γορτυνία, περίοδος ανικανότητας, ανεπάρκειας, αδιαφορίας και ανευθυνότητας.
Ο απερχόμενος επικεφαλής του «συστήματος Γιαννόπουλου», που παραπλάνησε το γορτυνιακό λαό και υπέκλεψε την ψήφο του, επιδόθηκε επί τρία χρόνια σε διασπάθιση του δημοσίου και δημοτικού  χρήματος, μοιράζοντας αφειδώς αναθέσεις και αγνοώντας προκλητικά και νομιμότητα και ηθική.
Ούτε για δείγμα ένας διαγωνισμός, έστω και πρόχειρος, δεν πέρασε από το πλυντήριο των προειλημμένων αποφάσεων, που κατάντησε ο δήμαρχος την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Δεν του έφτασαν τριάμισι χρόνια επιδρομής στα δημοτικά ταμεία και προσπαθεί να τα αδειάσει,  ως την τελευταία του στιγμή στη διοίκηση του Δήμου, «περνώντας» εκατοντάδες θέματα μέσα σε λίγες μέρες και δαπανώντας το δημόσιο χρήμα, σε αμφίβολης χρησιμότητας, αλλά προφανούς  ψηφοθηρικής σκοπιμότητας,  έργα και εργάκια, μελέτες και μελετούλες.
Τον προειδοποιούμε και απαιτούμε να σταματήσει αυτή την προκλητική συμπεριφορά και να ενεργήσει, έστω και για μια φορά στη θητεία του, σαν δήμαρχος που πονάει το δήμο του και το δημότη.
Ας αναλογιστεί τί θα του καταλογιστεί, όταν παραδώσει τη διαχείριση του δημοτικού προϋπολογισμού στη διαφάνεια και τη νομιμότητα.
Δεν έχει κανένα ηθικό και νομικό δικαίωμα να συνεχίζει να φέρεται ως δυνάστης στη Γορτυνία.
Είναι η πατρίδα μας, δεν είναι πριγκιπικό του φέουδο!
Η Γορτυνία δεν του χρωστάει τίποτα!
Από σήμερα είναι απλώς υπηρεσιακός και έχει υποχρέωση και δικαίωμα να χειρίζεται μόνο τα τρέχοντα θέματα, που έχουν σχέση με τη διοργάνωση των εκλογών και τίποτα άλλο.
Η σημερινή συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβούλιου, είναι το κύκνειο άσμα μιας δημοτικής αρχής, που με την πολιτική και τη διαχείρισή της, έδειξε ότι μοναδικός της στόχος ήταν η κατάληψη του Δήμου.
Όμως έφτασε η στιγμή για την απαλλαγή της Γορτυνίας από τους καταληψίες αλεξιπτωτιστές, που επί χρόνια διψούσαν για εξουσία.
Καλούμε και τους άλλους υποψηφίους δημάρχους, να σταθούν σταθερά στο πλευρό του πολίτη, για να διασωθεί οτιδήποτε  διασώζεται ακόμη.
Απευθυνόμαστε ακόμη και σ’ αυτούς που επί τριάμισι χρόνια, δεν βρήκαν λέξη αντιπολίτευσης να αρθρώσουν, απουσιάζοντας ουσιαστικά από τα δημοτικά πεπραγμένα και δίνοντας τη δυνατότητα στον απερχόμενο να αλωνίζει, στα πλαίσια μια ιδιότυπης συναλλαγής  αλληλοκάλυψης.
Απευθυνόμαστε ακόμα και στους δήθεν ανεξάρτητους, περιπλανώμενους επίδοξους σωτήρες,  χρεοκοπημένους υπόλογους των πράξεων και των παραλείψεών τους, συμμέτοχους και συνένοχους, που αποπειρώνται να νοθεύσουν τη λαϊκή βούληση και να αβαντάρουν τον απερχόμενο, μήπως και διασωθούν όλοι μαζί, από τη δικαιοσύνη και την οργή του λαού  της Γορτυνίας.
Επιτέλους τέλος! 
Σωτήρες δεν υπάρχουν πια !
Υπάρχει μόνο ο λαός που αντιστέκεται, ο πολίτης που επέλεξε, ο ψηφοφόρος που αποφάσισε: απαλλαγή και αλλαγή, κι όχι συναλλαγή.

Ανδρέας Κολοβός
Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας


17 Σχόλια

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ? ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!!! ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΒΑΧΛΙΑΣ...

Να πάτε στην Θεσσαλονίκη σας εσεις και η μαριονέτα κύριε βας βας! Στήν Γορτυνία ξέρουμε ποιος έκανε τι! Οι Γορτυνία δεν σας θέλει!!! (προεκλογικές **** όχι εδω!)

Ο λαός της Γορτυνίας έχει δήμαρχο και θα έχει, τον Γιάννη Γιαννόπουλο ! Αντεστε σιαπέρα !

Ποιός δυνάστης ρε Κολοβέ , ο Γιαννόπουλος ; Αυτός είναι ο ελευθερωτής μας. Ποιός σου έγραψε αυτή την ανακριβή, όσο και χαζή ανακοίνωση ; Σε είχαμε πιό σοβαρό άνθρωπο,όχι να μας προσβάλλεις έτσι απροκάλυπτα .

Σε έχει φτιάξει μιά χαρα ο Παρασκευάς.Μετα την δικιά του πανωλεθρία, θα πάρει και σας στον λαιμό του. Που τα είδες όλα αυτά που γράφεις (σου γράφουνε) Μαζέψου, αν θες την καλημέρα μας...

ΓΙΑΤΡΕ ΦΥΓΕ, ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ !

Μπράβο Ανδρέα ! Και το κόμμα πούλησες, και ωραία ημερομηνία διάλεξες για την ανακοίνωσή σου. Τι να σου πει κανείς ...

Κύριε Κολοβέ μην εκτίθεσθε.Γιατί δεν επαληθεύετε τις πληροφορίες των...αυλικών σας ;

Το χθες μας τελείωσε ,οι πρίγκιπας μας τελείωσαν .Ανδρεα τα είπες έξω απο τα δόντια προχωρά μπροστά και ενωτικά για αλλαγή σελίδας στην αγαπημένη μας γορτυνια

Εχω μια μεγάλη απορία παιδιά ! Που συγκεντρώνει ο σύντροφος τις πληροφορίες του ! Ούτε τελειόφοιτος προφητείας να ήταν ! (Χα !)

ΑΦΟΥ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ?(ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΚΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΔΑ,ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ κα...)ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ?ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

φίλε μου αν οι ελευθερωτές είναι σαν τον Γιαννόπουλο τότε ζήτω οι δυνάστες!!

Τί ψάχνει ο Ρακιτζής στη Γορτυνία...??? Κάποιοι θα κάνουν παρέα στον Άκη σύντομα...

Ρε γιουσουφακια του γιαννοπουλου πως κανετε ετσι; Ο κολοβος κανει μια πολιτικη κριτικη σαν αρχηγος μιας δημοτικης παραταξης. Αλλωστε ολοι ξερουμε οτι στις σοβαροτατες καταγγελιες απ' την αντιπολιτευση, για υποπτες και υπερβολικες αναθεσεις,εχει ξεκινησει ερευνα ο ρακινζης! Η εκθεση ελεγχου θα βγει,οποτε θα φανει αν ο γιαννοπουλος και φαινεται και ειναι,ειτε δεν ειναι,που σιγουρα ΔΕΝ εινα αθωος!!! θα εχει το δικαιωμα να ποινικοποιει την κριτικη της αντιπολιτευσης με μηνυσεις! Κοντος ψαλμος... Γατι χανουν την ψυχραιμια τους,ο κ.δημαρχος και οι κατευθυνομενοι κλακαδοροι;;;; Εις τι το μισος και οι ανωνυμες γελοιοτητες;

Μας πηρατε φλουρι κωσταντινατο, σσς δωσαμε βαρελι διχως πατο! Ο Σακελλαριου σε πειραξε.Ο περιφερομενος Καν.Νικητας που θαναι με τον γιαννοπουλο,τι εκφραζει, την συνεπεια;;; Ετσι ειναι φιλε μου τα κακομαθημενα βολεμενα,**** του πασοκ.Εξουσια και ***α ναχουν και γινονται αδιστακτα και λαιμαργα κορακια με νυχια γαμξα.

<p>ο παναγιωτακοπουλος ελεγε οτι ο καλητερος δημαρχος ειναι ο γιαννοπουλος οι λογοι που κατεβενει με κολοβο ειναι οτι *** !!!!!!!!!!!!!ο κοσμος παντος το καραβι το εχει δει στο μαιναλο αλλα δεν υξερε την αιτια!!!!!!!!!</p>

Καλά μου παιδιά ψυχραιμία.Ο Γιαννόπουλος πρόσφερε μέγιστο έργο. Δημιούργησε έναν τεράστιο δήμο, τον οργάνωσε, και ευρίσκεται συνέχεια με μεγάλο απόθεμα.Ολα τα γεγονότα τον βρήκαν πανέτοιμο, και το άξιο επιτελείο του, είχε συνεχώς την φροντίδα του πολίτη, με αγάπη, και σεβασμό.Στοιχεία που έλλειπαν από προηγούμενους τραμπούκους και αμόρφωτους.Βρήκε ο τόπος μας την ηρεμία του.Γιαννόπουλος για πάντα, να σκάσουν οι εχθροί μας,και να προοδεύσει ακόμα ο τόπος μας !