Ανασύνταξη δυνάμεων για τον Αρκαδικό

Ανασύνταξη δυνάμεων για τον Αρκαδικό

Δεκέμβριος 16, 2016 - 09:52
0 σχόλια

Έπειτα από την αναβολή των αναμετρήσεων με το Δουκα και τον Εθνικό λόγω της κλήσης του νεαρού Κουρέπη στην Εθνική Εφήβων για το Ευρωπαϊκό στη Σαμσούντα της Τουρκίας, η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου θα αγωνιστεί ξανά το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου με τον αήττητο Πανιώνιο στην Τρίπολη.

Η κυανόλευκη ομάδα το τελευταίο διάστημα έπεσε θύμα συνεχών τραυματισμών, με αποτέλεσμα ο coach Διαμαντάκος να μην μπορεί να δουλέψει σωστά στις προπονήσεις και να έχει σοβαρές απουσίες στις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολούθησαν. Αυτή η διακοπή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να «φορτίσουν» τις μπαταρίες τους και να αποθεραπευτούν εντελώς οι παίκτες του Αρκαδικού, ενώ το τεχνικό team έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μια μίνι προετοιμασία ώστε να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος.

Οι ήττες από την Καβάλα και τη Λάρισα έχουν πεισμώσει τους παίκτες του Αρκαδικού, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα στο παρκέ -το έχουν αποδείξει, άλλωστε, με τις μεγάλες νίκες επί του Φάρου, Αμύντα και Χολαργού- και να γυρίσουν ξανά στις καλές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας σε όλους ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές ήταν μια κακή παρένθεση στην έως τώρα δύσκολη κούρσα του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Διαμαντάκος, θέλοντας να αποφορτίσει από τις συνεχόμενες προπονήσεις παίκτες του, μετά τη σημερινή προπόνηση έδωσε διήμερο ρεπό με το ραντεβού να ανανεώνεται για τη Δευτέρα, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται έως τις παραμονές των Χριστουγέννων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.