Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας στο Βαλτέτσι

Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας στο Βαλτέτσι

Μάιος 18, 2023 - 10:53
0 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, για την ανάθεση του έργου: «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης», με προϋπολογισμό μελέτης 120.000,00 €.

Η µελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήµου Τρίπολης και σκοπό έχει την υλοποίηση ενός ευρύτερου προγράμματος του Δήμου, ώστε να επιτευχθεί μια περιφερειακή αναβάθµιση της ποιότητας ζωής των Δημοτικών Κοινοτήτων της Αρκαδίας.

Η μελέτη στοχεύει στην διαµόρφωση του χώρου, στο σύνολο της έκτασης της πλατείας, στην προσαρμογή των προσβάσεων για εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες στους χώρους της πλατείας και στο νέο διαµορφωμένο πεζοδρόµιο, καθώς και εργασίες συντήρησης τμηµάτων δαπεδάστρωσης που διατηρούνται και της υπάρχουσας πέτρινης βρύσης.

Στόχος της µελέτης είναι να επανέλθει η πλατεία και ο περιβάλλων χώρος της στην πρότερη µορφή τους, δηλαδή οι δρόμοι που περιβάλλουν την αρχική πλατεία να κατέβουν σε επίπεδο, να διαχωριστεί ο ρόλος πλατείας και δρόμων και να διαμορφωθούν νέα πεζοδρόμια για την διευκόλυνση της κίνησης πεζών και ΑΜΕΑ.

Τα σχετικά αρχεία, ΕΔΩ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.