Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το ...«εγέρθητι»

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το ...«εγέρθητι»

Μάιος 08, 2012 - 19:04
25 σχόλια

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΕΣΗΕΑ αναφέρεται στο θλιβερό γεγονός με το «εγέρθητι» στις δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και επισημαίνει πως δεν φοβόνται την «Χρυσή Αυγή».

 

Η σκληρή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, έχει ως εξής: «Λίγη ώρα μετά την είσοδο της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τα στελέχη της έδωσαν το πρώτο δείγμα του πώς εννοεί η «Χρυσή Αυγή» την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Λειτουργώντας σαν μπράβοι της νύχτας έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και απέναντι στους εργαζόμενους στον Τύπο και τα ΜΜΕ, που βρίσκονταν στα γραφεία τους για να καλύψουν τις δηλώσεις του αρχηγού τους.

Πριν μπει στην αίθουσα ο κ. Μιχαλολιάκος τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» αρχικά προχώρησαν σε ένα ιδιότυπο face control των Μέσων, βάζοντας όρους και αποκλείοντας όσα ΜΜΕ δεν ήταν της αρεσκείας τους και στη συνέχεια διέταξαν με απειλητική φωνή τους δημοσιογράφους: «Όλοι όρθιοι μόλις μπει ο Αρχηγός» και όταν οι δημοσιογράφοι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν η απάντηση ήταν «κόφτε το είπα, όλοι όρθιοι. Εγέρθητι. Όποιος δεν θέλει έξω. Τελείωσε. Δεν μιλάει κανείς». Μπροστά σε αυτή την ιταμή πρόκληση οι Έλληνες δημοσιογράφοι αποχώρησαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει και καταδικάζει την ολοκληρωτικής αντίληψης συμπεριφορά των μελών και του Αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» και επισημαίνει:

Ο σεβασμός στις δημοκρατικές κοινωνίες κατακτάται. Δεν επιβάλλεται. Επιβάλλεται μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα, που επιδιώκουν ο κ. Μιχαλολιάκος και οι όμοιοί του, με τη βία και την καταστολή κάθε ελευθερίας.

Το πρώτο αυτό δείγμα της αντιμετώπισης των ΜΜΕ και των εργαζόμενων σε αυτά αποτελεί και μια προειδοποίηση του πώς αντιλαμβάνεται την ενημέρωση η «Χρυσή Αυγή» και του τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι Κυβερνήσεις και όλοι εκείνοι που με τις πολιτικές, επιλογές, συμπεριφορές και πρακτικές τους εξέθρεψαν και συνήργησαν στην εκκόλαψή του. Και, δυστυχώς, τα ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους αντί να αποκαλύψουν με τα στοιχεία, που υπάρχουν, συγκάλυψαν με τη σιωπή τους την πραγματική δράση των νεοναζιστών στην Ελλάδα.

Είναι αυτοί που προβάλλουν την «θεωρία των άκρων», προκειμένου να αποτρέψουν λαϊκές δυνάμεις να συμμετάσχουν στον οργανωμένο αγώνα και δεν χάνουν την ευκαιρία να ταυτίσουν τη δράση των κάθε είδους προβοκατόρων με τη δράση του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Αυτοί που την ίδια ώρα συκοφαντούσαν με ζήλο το εργατικό λαϊκό κίνημα και τους αγώνες του, «κανακεύοντας» κάποιους «αγανακτισμένους», έκλειναν σκόπιμα τα μάτια στο γεγονός ότι κομμάτι αυτών των «αγανακτισμένων» αποτέλεσε το «φυτώριο» όπου άνθισαν οι πιο αντιδραστικές και μισαλλόδοξες θέσεις και προτάσεις.

Συνθήματα όπως «οι 300 στο Γουδή» και «κρεμάλα στους προδότες» που ακούγονταν όλες εκείνες τις ημέρες στην πλατεία και αναπαράγονταν από τα ΜΜΕ είναι τα ίδια συνθήματα πάνω στα οποία «πάτησε» η «Χρυσή Αυγή» για να νομιμοποιήσει την παρουσία της στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και όλους τους πολίτες της χώρας να μην υποτιμήσουν -ως δήθεν γραφικό το φασιστικό φαινόμενο- και να αγωνίζονται κάθε στιγμή για την προάσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων τους κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους.

Οι δημοσιογράφοι δεσμεύονται μόνο από τους συνταγματικούς κανόνες της χώρας μας, τη δημοκρατική τους συνείδηση και τις «Αρχές Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού Επαγγέλματος».

Στην απειλητική κραυγή του κ. Μιχαλολιάκου «ερχόμαστε», απαντάμε:

Δεν σας φοβόμαστε. Αποκαλύπτουμε το ρόλο σας. Δεν θα σας περάσει».

Ειδήσεις: 

25 Σχόλια

Aν και διαφωνώ σε πάρα πολλά με την εν λόγω οργάνωση, χρειάζονται πάρα πολλές φάπες σε ορισμένους διμοσιογραφίσκους που εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους πιστεύοντας ότι κάποιοι είναι έχοντας πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ...

Ωραιοι ειστε ρε.. Αφηστε τους δημοσιογραφους να μας κυβερνησουν και φατε το δολωμα που σας πετανε για την Χ.Α. θυματα της παραπληροφορισης ολοι σας....

Μπορεί να μην είμαι χρυσαυγίτης αλλά καλλά κάνανε στους δημοσιογράφους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να γίνονται φερέφωνα και να κατευθύνουν τον κόσμο.Τους ταπείνωσε και καλλά τους έκανε

Anonymous Τρί, 8 Μάιος 2012 - 19:40 Ο Βελζεβουλ!

<p> Η ************** ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΙΚΤΗΚΕ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΛΑ ΘΑ ΦΟΡΑΓΕ...</p>

τι λες ρε ανώνυμη αρκάδα; σουζα στον μιχαλολιάκο; δεν έχουμε κατσει σουζα σε κανενα παπανδρέου καραμανλη σημιτη μητσοτακη κτλ που έχουμε βγάλει και με άνω του 40%, θα κάτσουμε σουζα στον μιχαλολιάκο; φασίστες σε ολα τα επίπεδα ρε γαμωτο

Ανώνυμε (9 Μαϊου. 14:27) δες το παρακάτω video http://www.youtube.com/watch?v=EemfJTqqurI, και θα διαπιστώσεις πως όχι μόνο όρθιοι κάθονται οι δημοσιογράφοι μπροστά στον Τζέφρυ, αλλά θέλουν να φωτογραφηθούν και μαζί του. Μην έχεις λοιπόν επιλεκτική μνήμη. Φιλικά Ν.Γ.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΟΥ.... ΖΩΑ ΚΤΗΝΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 450000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ......

ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΤΕΤ 9 ΜΑΙΟΥ 14.27 ΚΑΛΑ ΜΗ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΣ. ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 450000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΑ. ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ

Ρε βλάκα Ν.Γ. πώς μπορείς να συγκρίνεις το ένα περιστατικό με το άλλο; Στην περίπτωση του Τζέφρι δεν τους ζήτησε κανένα φασιστοειδές με τσαμπουκά να σηκωθούν όρθιοι γιατί έρχεται ο "αρχηγός" και σ' όποιον δεν αρέσει να βγει έξω! Μήπως κι εσύ κρυφο-ασπάζεσαι τα πιστεύω του Μιχαλολιάκου; Για κοίταξέ το, γιατί θα έχεις πρόβλημα...

Προς Έλεος πια 7:42 .Το "Ρε Βλάκα" στο επιστρέφω στη μούρη. Μου κάνει εντύπωση πώς σε ένα άνθρωπο σαν τον Τζέφρυ σηκώθηκαν "κλαρίνο" οι δημοσιογράφοι, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση. Στις εκλογές στήριξα Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά αυτό δεν αναιρεί το δικαίωμά μου να σχολιάζω πρόσωπα και καταστάσεις. Τέλος Η κα Μποφίλιου μάλλον πάνω στα νεύρα της έγραψε αυτά που έγραψε, Ο καθένας ας την κρίνει. Πάντα Φιλικά Ν.Γ

Αντιγράφω από το RedNoteBook (http://www.rednotebook.gr/details.php?id=5631) ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΜΕΣΟ (Η ΒΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Του Δημήτρη Ψαρρά 1. Οπως αποδείχτηκε από την πρώτη “συνέντευξη Τύπου” ο “φίρερ” της οργάνωσης αυτής αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους όπως θα έκανε το αφεντικό μιας λατινοαμερικάνικης συμμορίας ή ο λοχαγός ενός δικτατορικού καθεστώτος, περιφρονώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και διαλόγου. 2. Η οργάνωση μετά την εκλογική της επιτυχία αποθρασσύνεται και απειλεί ανοιχτά τους εκπροσώπους του Τύπου, με στρατιωτικά παραγγέλματα και απειλή βίας. 3. Ο λόγος που η οργάνωση αυτή καταφεύγει σε τόσο ακραία συμπεριφορά ακόμα και απέναντι σε δημοσιογράφους είναι ότι δεν έχει κανένα άλλο πολιτικό στόχο παρά μόνο τη βία απέναντι σε όσους αυτή θεωρεί “αντιφρονούντες”. Για τη Χρυσή Αυγή το μέσο (βία) είναι το μήνυμα. 4. Αν η οργάνωση αυτή συμπεριφέρεται μ’ αυτό τον τρόπο απέναντι σε δημοσιογράφους και με ανοιχτές τις κάμερες, καταλαβαίνει κανείς το πώς λειτουργεί απέναντι στους αδύναμους της κοινωνίας, τους μεμονωμένους πολίτες που θεωρεί αντιπάλους της ή τους απλούς μετανάστες που βρίσκονται στο δρόμο της. 5. Η δράση της οργάνωσης αυτής έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη δημοκρατία. Οχι μόνο προπαγανδίζει ανοιχτά τις ιδέες του ναζισμού, αλλά θέτει και σε εφαρμογή τα διδάγματα του Χίτλερ και τις μεθόδους των Ταγμάτων Εφόδου. Η δράση αυτή έχει φτάσει πολλές φορές στα δικαστήρια και διαθέτουμε σήμερα πολλές σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Η σημαντικότερη απ’ αυτές, η οποία έχει τελεσιδικήσει σε επίπεδο Αρείου Πάγου δέχεται ότι μια ομάδα δέκα μελών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον υπαρχηγό της επιτέθηκε με σκοπό να δολοφονήσει έναν φοιτητή, μόνο και μόνο επειδή ήταν συνδικαλιστής και αριστερός (απόφαση 1167/2010 του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου). 6. Με αυτά τα δεδομένα η ΕΣΗΕΑ θα μπορούσε να καλέσει τους δημοσιογράφους να απέχουν από κάθε παρόμοια φασιστική τελετή (δήθεν συνέντευξη Τύπου) που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους προκλητικούς τραμπουκισμούς, αλλά και για να προστατεύσει τα μέλη της και όλους τους δημοσιογράφους από την επικίνδυνη αυτή οργάνωση. 7. Η ΕΣΗΕΑ να ξεκινήσει μια καμπάνια ενημέρωσης της κοινής γνώμης για το χαρακτήρα και τη δράση της Χρυσής Αυγής. Σε συνεργασία με άλλους θεσμικούς φορείς της πολιτείας (Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, κλπ.) να διοργανώσει ημερίδα για το ζήτημα αυτό, και να ζητήσει να δοθεί μεγάλη κάλυψη στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία έστω και κατόπιν εορτής θα πρέπει να αντιληφθούν τις δικές τους ευθύνες και να συμβάλουν στην ενημέρωση των πολιτών για το ζήτημα του νεοναζισμού.

EΦΙΑΛΤΕΣ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;; ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΠΟΦΙΛΗ;;;; OΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΟΝΥΜΕ [ΤΕΤ 9 ΜΑΙΟΥ 14.27] ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΦΙΛΗ; ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ...... ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΛΠ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ 15%. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Πλάκα θα 'χει να βάλουν ορισμένους δημοσιογράφους να κάνουν γόπινγκ και τουαλέτες, γιατί πολλοί απ' αυτούς δεν έχουν κάνει στρατο. Ευκαιρία θα ναι να κάνουν και κάτι σημαντικό.

ΑΡΚΑΔΑ, πάντα ψήφιζες χρυσαύγουλα; Ακόμα και όταν έπαιρναν 0,29 τοις εκατό; Το σχεδόν 7 που πήραν την Κυριακή μπορεί να το ξαναδούν μόνο αν γίνουμε Γερμανοί της δεκαετία του '30, σ' αυτή την περίπτωση όμως θα χρειαστούν έναν φύρερ ικανό να διασπείρει την ψύχωσή του σε έναν ολόκληρο λαό. Τα παιδάκια με το ξυρισμένο κεφάλι και ο αρχηγός τους δεν έχουν τα προσόντα, μόνο τους μπράβους της νύχτας μπορούν να κάνουν σε γκανκστερικές συμμορίες, και ο λαός δεν έχει την απαραίτητη κουλτούρα ούτε για να μετατραπεί σε όπλο μαζικής καταστροφής όπως εκείνοι (ούτε Νίτσε βγάλαμε ούτε Βάγκνερ, το heavy metal είναι άλλο πράγμα). Η πρώτη εκδήλωση του αρχηγού τους έδωσε πεντακάθαρο στίγμα για το ποιόν τους. Άκουγα επίσης το τι έκαναν αμέσως μετά τις εκλογές στην Κορινθία (δήμαρχο Νεμέας κ.λπ.). Αν, λοιπόν, ψήφιζες χρυσαύγουλα και παλιότερα, δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε, έχεις ανάγκη ψυχιατρικής υποστήριξης, αν είσαι νεοφώτιστη, έχεις ακόμα καιρό να το σκεφτείς. Κυρίως να σκεφτείς ότι δεν είναι χαρακτηριστικό φυσιολογικού ανθρώπου να βγαίνει από το σπίτι του για να σκοτώσει σαν serial killer. Πάντως, ούτε 15 ούτε 7 τοις εκατό θα πάρουν στις επόμενες εκλογές. Οι δεκαοχτάχρονοι σας ψήφισαν για πλάκα (ενδεικτικό της κουλτούρας της κοινωνίας μας που έλεγα), έκαναν την πλάκα τους και τώρα πάνε για άλλα. Τώρα, σχετικά με την Μποφίλη, κι εγώ μπορεί να ευχηθώ ό,τι κακό σε κάποιον. Είναι φυσική εκδήλωση θυμού. Υπάρχει όμως και η ενσυναίσθηση, βασικό χαρακτηριστικό του ανθρώπου, που επιτρέπει στην ανθρωπότητα να συνεχίζει να υπάρχει (οι serial killers είναι μια έσχατη μειοψηφία που δεν αναπαράγεται, ευτυχώς).

Απαγορεύεται να σκέπτεστε διαφορετικά. Μόνο οι Αριστεροί δικαιούνται να μιλούν, όλοι οι άλλοι σκασμός. Το αυγό όμως γεννήθηκε και είναι πλέον αργά.

Κλούβιο.

ΟΙ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΗΔΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΛΠ. ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΕΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ. ΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΣ. ΥΓ ΟΣΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

εντάξει μωρέ η τύπισσα είναι γνωστή του ανταρσυα που είχε "κατά τύχη" περάσει έξω από την μαρφίν όταν καίγονταν οι 4 ... άξιος ο μισθός της ~!

Άκου ΑΡΚΑΔΑ: 1. Οταν θέλω να ειρωνευτώ είμαι πολύ χειρότερος. Ο προσδιορισμός "χρυσαύγουλα" είναι ο μόνος απαξιωτικός που χρησιμοποίησα γιατί δεν θεωρώ τη συγκεκριμένη συμμορία άξια σοβαρότητας, αν και επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο όπως κάθε παράνομη συμμορία. 2. Έχω κι εγώ συγγενείς στην πηγάδα και στου Μακρυγιάννη και στη μικρασιατική καταστροφή και θεωρώ τους σημερινούς πολιτικούς μας χαρτοπαίχτες (εκτός ελαχίστων, ποιος μπορεί να πει κάτι για τον Ζαχαριά), αλλά σχεδόν ποτέ δεν προσέγγισα την Πολιτική με όρους χουλιγκανισμού (πολύ παλιά, ίσως, όταν ήμουν πολύ νέος). 3. Με το προηγούμενο σχόλιό μου, απόλυτα σοβαρό, παρουσίασα την άποψή μου για το κοινωνικό φαινόμενο των νεοναζί και σε καλώ ξανά να μελετήσεις την ιστορία για να βρεις μόνη σου τις διαφορές ανάμεσα σ' αυτούς και τους ναζί της χιτλερικής Γερμανίας και να καταλάβεις για ποιο λόγο οι "φίλοι" σου δεν μπορούν να θεωρούνται πολιτικό σχήμα. Δεν μπορείς να χτίσεις ένα κόμμα με μοναδικό κίνητρο το μίσος. Η Πολιτική, παρά τους πολιτικούς, είνα ακόμα χρήσιμη.

....υπαρχουμε η γοητεια του αγκυλωτου σταυρου το μεγαλειο της μαυροκοκκινης σημαιας ειναι ζωντανο σημερα σαραντα δυο χρονια μετα υπαρχουμε και συνεχιζουμε τη μαχη τη μαχη για τη τελικη νικη της ρατσας μας...ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1987...ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ..

OI AΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΥ.

"ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ - ΚΑΙΑΔΑ"

Τώρα, αυτή η προτροπή στους αριστερούς να πέσουν στην πηγάδα τι σημαίνει; Και πώς διακρίνονται οι αριστεροί; Ισχύει το γνωστό ότι είσαι ό,τι δηλώσεις; Από χρόνια έχω πάψει να αυτοπροσδιορίζομαι αριστερός. Εγώ γλυτώνω; Ή κάποιος άλλος θα με προσδιορίζει; Μή μας αφήνεις να αγωνιούμε (αυτό το τελευταίο είναι ειρωνεία)