Ανακλήθηκε η μετάθεση Σφακιανάκη

Ανακλήθηκε η μετάθεση Σφακιανάκη

Φεβρουάριος 18, 2016 - 15:26
0 σχόλια

Λίγο μετά τις 14:30, εκδόθηκε σήμα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη  στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται.

Και όλα αυτά, ενώ λίγο πριν από τις 14:00 από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, διέψευδαν τα περί ανάκλησης της απόφασης που μετέθετε σε άλλη υπηρεσία τον επιτυχημένο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ;

Με τη γνωστοποίηση της ανάκλησης, δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» συνομίλησε με κυβερνητικές πηγές στις Βρυξέλλες αν υπάρχει θέμα με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης και αν πλέον ο Νίκος Τόσκας είναι εκτεθειμένος. «Ας πρόσεχε» ήταν το σχόλιο της υψηλόβαθμης κυβερνητικής πηγής με το οποίο φαίνεται ότι υπάρχει θέμα με την παραμονή του κ. Τόσκα στην κυβέρνηση. 

Άλλες πληροφορίες, και πάλι από κυβερνητικές πηγές, αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ενοχλημένος με τους χειρισμούς του υπουργού του, ο οποίος απέδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ τις επιτυχίες του Μανώλη Σφακιανάκη στις καλές δημόσιες σχέσεις του.

Το βέβαιον είναι ότι η όλη ιστορία μοιάζει με παρωδία: πρώτα απομακρύνουν έναν, κατά γενική ομολογία, ικανό αξιωματικό, με δικαιολογίες που προκαλούν θυμηδία, και από την άλλη ανακαλούν την απόφαση ούτε 24 ώρες μετά την ανακοίνωση των κρίσεων. 

Κάποιοι θεωρούν ότι η γενική κατακραυγή οδήγησε στην ανατροπή της απόφασης, προκαλώντας σχόλια ότι η κυβέρνηση έχει γίνει μύλος. Ωστόσο, άλλοι θεωρούν ότι ο κ. Σφακιανάκης έχε στήριξη από «πιο ψηλά» και εκτός Ελλάδος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.