Αναγέννηση Καλ.- Δρομείς 56-66

Αναγέννηση Καλ.- Δρομείς 56-66

Μάιος 06, 2014 - 08:59

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχαν οι Δρομείς την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Μεσσήνης με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης με σκορ 56-66.Μία νίκη που διατηρεί τους Αρκάδες στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

  Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης και για της δύο ομάδες, καθώς η Αναγέννηση δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Ά τοπική κατηγορία αλλά και οι Δρομείς που ψάχνουν την καλύτερη δυνατή θέση του πρωταθλήματος εν όψη play off.
  Ντέρμπι στο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μικρό προβάδισμα στο τέλος της περιόδου 13-16.
  Στην δεύτερη περίοδο οι Δρομείς μπήκαν πιο δυνατά. Η συνεχόμενη πίεση στα 3/4 του γηπέδου οδήγησε σε αρκετά λάθη τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα οι Φιλοξενούμενοι να βάλουν αρκετούς πόντους σε αιφνιδιασμό. Εννέα συνεχόμενους πόντους σημείωσε στο τέλος της περιόδου ο Καλούλης για να διαμορφωθεί το σκορ 22-36 στο ημίχρονο.
  Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου οι παίχτες της Αναγέννησης μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν σημαντικά την διαφορά. Όμως δύο συνεχόμενα τρίποντα από τον Κακουλίδη και ένα τρίποντο  στην εκπνοή  από τον Μπουρή έστειλαν την διαφορά και πάλι σε διψήφιο αριθμό και το σκορ να διαμορφώνεται στο τέλος της τρίτης περιόδου 37-52.
  Στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πάλι να μειώσουν την διαφορά όμως τα λάθη από την συνεχόμενη πίεση των παιχτών του Μιχάλη Βερβαινιωτη δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν την νίκη. Το τελικό 56-66 ήρθε δίκαια για την ομάδα των Δρομέων η οποία είχε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού πολύ καλή απόδοση.
  Την επόμενη αγωνιστική οι Δρομείς υποδέχονται την ομάδα της Πύλου. Σάββατο 10/05 και ώρα 19:30.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: κ.κ. Αναστόπουλος- Χριστόπουλος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-16,22-36,37-52,56-66
Αναγέννηση( Κούτρης)
Κόνδρας4, Παναγάκης, Κανάκης, Αναστασόπουλος 2, Καραγιαννίδης 7(1), Σαραντόπουλος 10, Πλάγος, Παλαμίδης 17(1), Τριανταφυλλόπουλος 16(1),
Δρομείς ( Βερβαινιώτης-Αλικάκος)
Μαρκόπουλος, Καλούλης 15(1), Νταγιαντης, Μπαλής, Πεζιρκιανίδης 6, Πετσούνης, Κακουλίδης 10(2), Ρεκουνιώτης 6, Μπουρής 17(4), Κουτσούγερας 6, Παπακώστας 6.

Από το dromeis.blogspot.gr

Ειδήσεις: