Αναβάλλεται ο αγώνας βόλεϊ γυναικών του Αρκαδικού

Αναβάλλεται ο αγώνας βόλεϊ γυναικών του Αρκαδικού

Ιανουάριος 24, 2014 - 11:27
1 σχόλια

12:55 Νέα ενημέρωση: Θα γίνει τελικά το Κυριακάτικο παιχνίδι ύστερα από νέα ειδοποίηση της ΕΣΠΕΠ

Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για την νέα ανακοίνωση που είμαστε αναγκασμένοι να βγάλουμε μέσα σε μια ώρα  αλλά αυτό που συμβαίνει ξεπερνά κάθε όριο προχειρότητας.   

Ύστερα από νέα τηλεφωνική ειδοποίηση της ΕΣΠΕΠ το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Μεσσηνιακό θα πραγματοποιηθεί τελικά κανονικά  την Κυριακή στις 18:00 όπως αρχικά είχε οριστεί. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν γνωρίζουμε. Πιστεύουμε αυτό να είναι το τελευταίο δελτίο που στέλνουμε για αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας .

Για άλλη μια φορά το τμήμα βόλεϊ του Αρκαδικού βρίσκεται  στην δυσάρεστη θέση να βγάλει ανακοίνωση αναβολής του Κυριακάτικου αγώνα  της ομάδας μας με αυτή του Μεσσηνιακού ύστερα από σημερινή ανακοίνωση  της  ΕΣΠΕΠ  λόγω αποχής των διαιτητών.

Θεωρούμε ότι  θα πρέπει κάποιος από την ΕΣΠΕΠ να αναλάβει την ευθύνη και το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να καλέσει τα σωματεία να εξηγήσει την κατάσταση και να δούμε αν θα μπορέσει να υπάρξει κάποια λύση. Δεν μπορούμε εμείς σαν σωματείο να σπαταλάμε χρήματα για αφίσες για μεταφορές φοιτητριών, να κλείνουμε λεωφορεία για τα εκτός έδρας παιχνίδια και τελικά να μην πηγαίνουμε,  να βγάζουμε ανακοινώσεις για τα παιχνίδια και  την επόμενη μέρα να βγάζουμε αναβολή. Εν τέλει δεν μπορούμε να απαιτούμε από τις  φοιτήτριες  παίχτριες μας να έρχονται  από τον τόπο που σπουδάζουν  για να κάνουν μια – δυο προπονήσεις πριν το παιχνίδι    ενόψει μάλιστα εξεταστικής περιόδου  όπως έγινε χθες  με δυο παίχτριες μας και τελικά να μην γίνεται το παιχνίδι.                                                                  
  Συμπερασματικά δεν μπορούμε να οργανώσουμε και να προγραμματίσουμε τίποτα, ακόμα και τον τρόπο την μέθοδο την  ένταση την ποιότητα και ποσότητα των προπονήσεων μας και από την άλλη δεν μπορούμε να είμαστε 365 μέρες stand by για το πότε θα γίνουν τα αναβληθέντα που τελικά  για κάποιες ομάδες είναι  περισσότερα από τα πραγματοποιηθέντα. Όλοι έχουμε ρυθμίσει τις υποχρεώσεις μας βάσει του προγράμματος των κανονικών  αγώνων.
Πιστεύουμε ότι  το φετινό πρωτάθλημα μόνο πρωτάθλημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ενώ όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση τίθεται και θέμα αξιοπιστίας όταν κάποιες ομάδες έχουν 4 παιχνίδια και άλλες 6. 

 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

πω πω πω γκρινια!