Άμιλλα Τρίπολης - ΦΕΑ ΝΦ 56-63

Άμιλλα Τρίπολης - ΦΕΑ ΝΦ 56-63

Οκτώβριος 20, 2013 - 16:13
4 σχόλια

Στο πρώτο ουσιαστικά αγώνα πρωταθλήματος για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία η Άμιλλα Τρίπολης τελικά ηττήθηκε με σκορ 56-63 απέναντι στην ομάδα της ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Αρκαδική ομάδα ήθελε να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αλλά τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στην πολύ καλή και εύστοχη επιθετικά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ομάδας της ΦΕΑ. Σ’ ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με τις φιλοξενούμενες να έχουν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, η ομάδα της ΓΕΑ πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος.

Η ομάδα της Νέα Φιλαδέλφειας είχε ένα εξαιρετικό επιθετικά πρώτο ημίχρονο με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Άμιλλας. Ακόμη και αν κατά διαστήματα βρέθηκε η Αρκαδική ομάδα πίσω στο σκορ και με δέκα πόντους, αντέδρασε ουσιαστικά στο ματς και όχι μόνο επέστρεψε στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος αλλά πέρασε και μπροστά στο σκορ με τρεις πόντους (51-48) στα πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Στο φινάλε όμως η αποτελεσματικότητα στην επίθεση των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με τα τρία διαδοχικά τρίποντα της Χριστακοπούλου, άλλαξε καταλυτικά την εξέλιξη του ματς και ουσιαστικά έδωσε την απαιτούμενη αγωνιστική ώθηση στην ομάδα της να φτάσει στη σημαντική αυτή νίκη.

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΚΔ Τρίπολης.
ΘΕΑΤΕΣ: 170-200.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζαμάκου – Ζιώγας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-21 (Α’), 30-35 (Β’), 40-48 (Γ’), 56-63 (Δ’).
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσουκαλάς Θ.): Ντρέβου, Τσουκαλά Π.-Αν. 2, Χαλιβελάκη 10, Χρονόπουλος, Μπενέκη, Τοκμάκη 23(2), Τζανή 5, Τσουκαλά 16.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝ. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ (Κωστόπουλος Π.): Κουτσαυγούστη, Χριστακοπούλου 14(4), Σπίνου, Μοίρα 17, Χάιμάνδου, Λαζάρου 2, Πλούμπη 6, Ανωγειανάκη 9, Μακρυνίκα 15.

πηγή: contraepithesi.gr

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Οι αδικίες πληρώνονται! Και είναι αδικία να παίζεται Α2! Καλή επιστροφή στο τοπικό!

ΜΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ.....

Γιατi είναι αδικία να βρίσκετε μια ομάδα τής πόλης μας στην Α2??? Την ώρα που στο τσακ έχανε την κατηγορία η μια ομάδα μας, ανέβαινε η άλλη, συνεχίζοντας την παρουσία της Τρίπολης στις εθνικές κατηγορίες. Μετά από πολύ σκέψη από τις διοικήσεις τον 2 ομάδων αποφασίστηκε να ενωθούν οι δυνάμεις του γυναικείου μπάσκετ και να κατέβει στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 μια ομάδα με όλους όσους ήθελαν να προσφέρουν τη βοήθεια τους για ένα κοινό στόχο... που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη του γυναικείου αθλητισμού Χωρής σκοπιμότητες και προσωπικά οφέλη.