Α.Λυκουρέντζος για απολύσεις στο Δημόσιο: Επώδυνες οι αποφάσεις και για αυτούς που τις παίρνουν (video)

Α.Λυκουρέντζος για απολύσεις στο Δημόσιο: Επώδυνες οι αποφάσεις και για αυτούς που τις παίρνουν (video)

Ιούλιος 14, 2013 - 15:02
21 σχόλια

Στο τέλος της τελετής μνήμης προς τιμήν του Σμηναγού Ιπτάμενου Βασίλη Σταυρόπουλου, αλλά και του Σμηναγού Ραδιοναυτίλου Σωκράτη Κάββουρα, στην Επισκοπή Τεγέας, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την απεργία της Τρίτης 16 Ιουλίου, για τις απολύσεις που έρχονται και την εκτίμησή του για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, αφου αποτελεί μέλος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής.

Εξίσου επώδυνες είναι οι αποφάσεις και γι'αυτούς που τις παίρνουν αλλά και για εκείνους τους οποίους αφορούν, αλλά αν δεν εφαρμοστεί το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί στο πλαίσιο των δανειακών συμφωνιών τα επόμενα δύο χρόνια τότε θα έρθουν τα χειρότερα δήλωσε ο πρώην υπουργός και τόνισε σε όλους τους τόνους ότι από εμάς εξαρτάται αν θα βγούμε απο την κρίση.

Δηλωτική της πραγματικότητας η φράση του Κύριου Σαμαρά για τους ενάμισι εκατομμύριο άνεργους για τους οποίους δεν έχει αντιδράσει κανείς," έχουν κλάψει όμως οι οικογένειές τους " δηλώνει ο Κος Λυκουρέντζος.

«Χρειάζεται σκληρή δουλειά, ενότητα και σύνεση. Το μέλλον της χώρας δεν παίζεται στο πεζοδρόμιο» μερικές από τις φράσεις του.

Χ.Μ.

 

Video: 

youtube://v/hArbFN2Q4hY


21 Σχόλια

Το μόνο που γνωρίζει ανάπτυξη σ' αυτή τη χώρα είναι το θράσος τους...

Να τους απολύσετε όλους για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος. Σα δε ντρέπεστε...Γιατί δεν το λέτε καθαρά "είναι καπιταλισμός ηλίθιοι και αν δεν μας αναθρέψετε εμείς θα σας ...". Υ.Γ. Ο λαός πρέπει να διεκδικήσει την εξουσία και τα κλειδιά της οικονομίας και όχι να γίνει Λυκουρέντζος στη θέση του Λυκουρέντζου και τούμπαλιν...

Επώδυνο είναι για αυτούς που δεν έχουν να φάνε... Φτύνουν, δεν ψιχαλίζει...

αν ειχαν τσιπα θα επρεπε να ειχαν κρυφτει ή παραιτηθει .Ποιός τους εδωσε εντολή να απολυουν και να δημιουργουν στρατιες ανεργων ;οι βουλευτες ειναι εντολοδοχοι του λαου και οχι του ΔΝΤ.Οταν ο συγκεκριμενος ηρθε απο το Περθωρι δεν ηρθε εποχουμενος σε Μερσεντες ,ουτε με σωματοφυλακες,ουτε με τριζατα κοστουμια ,να μας απαντησει με ποια δουλεια τα απεκτησε αυτα;Ντροπη,δεν ειμαστε κουτοι και εχουμε και αριστη μνημη,αν ψηφισεις κ Λυκουρετζο την Τρίτη το νομοσχεδιο τρεξενα κρυφτεις ,γιατι αυτος που δεν εχει τιποτα δεν φοβαται και τιποτα

κάντε μας μια χάρη ! παραιτηθείτε και εξαφανιστείτε!

έχεις πολύ θράσσος που εμφανίζεσαι ακόμη! άντε π*** ρε !!!!!!!!!!!!!ι

Σα δε ντρέπεσαι που βγαίνεις και μας εμπαίζεις κιόλας.Αν είχες φιλότιμο(άγνωστη λέξη για σένα) θα είχες παραιτηθεί.Χαραμοφάηδες,να απολύσετε τους υπαλλήλους της Βουλής και αυτούς που σας φυλάνε ,αυτοί περισσεύουν .

Μπράβο στον/στην anonymous - 17:44 και να δώσω και μερικές απλές εξηγήσεις: Λογικό είναι να πόνεσαν αυτός και ο Σαμαράς "τους 1,5 εκατομμύριο άνεργους για τους οποίους δεν έχει αντιδράσει κανείς". Αυτοί οι 1,5 εκ. άνεργοι μαζί με τους 1,5 εκ. βαμμένους νεοδημοκράτες και τους εναπομείναντες πασόκους, είναι πολύ περισσότεροι από τους 700.000 δημοσίους υπαλλήλους... οι ψήφοι πλέον τους βγαίνουν και δεν χρειάζονται άλλο οι δημόσιοι υπάλληλοι... αφού κι ο κόσμος θέλει να δει αίμα... σφάξ'τους! Άλλωστε τα κανάλια της προπαγάνδας δούλεψαν ακούραστα για αυτήν την ανατροπή, ενώ παράλληλα έθαψαν οριστικά την κρατική τηλεόραση που είχε "πάρει λάθος δρόμο"... Τέλος, όταν λέει ότι είναι επώδυνο και για τους αποφασίζοντες, εννοεί ότι ρισκάρουν τόσο πολύ που μπορεί να χάσουν την καρέκλα τους... Α ρε, δεν ξέρω ποιοι από σας τους επαγγελματίες απατεώνες-πολιτικούς θα την πληρώσουν στο τέλος... η χειραγώγηση των μαζών δεν θα διαρκέσει για πάντα...

Πρόκειται περί ενός εξαίρετου και πεντακάθαρου πολιτικού (με όλα τα γράμματα κεφαλαία), ο οποίος έχει προσπαθήσει πολύ και πίσω από τις κάμερες. Μακάρι να του έμοιαζαν όλοι...

είσαι 1 από τους 300 δολοφόνους της πατρίδας μας! άντε φεύγα να ξεβρωμίσει ο τόπος! πόσες φορές ψηφισες ΝΑΙ ΚΎΡΙΕ ΜΟΥ! ΠΌΣΕς;;; ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ;;; όσες φορές ψήφισες ΝΑΙ άλλες τόσες είσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ , ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΡΕ??? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ "ΓΛΥΦΑΤΕ" ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ , ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ !!! ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΖΩΗ 1500000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΚΟΜΗ 30000 ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . ΜΗ ΠΙΑΣΤΗΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Είμαι βέβαιος ότι σύντομα o jm θα μας ζητήσει να κόψουμε τον καφέ, καθώς στο θέμα της ανεργίας η κυβέρνηση εφαρμόζει την ομοιοπαθητική. Για την αντιμετώπιση της ανεργίας προτείνει να υπάρξουν επειγόντως κι άλλοι άνεργοι...

Ατάκα που μου 'στειλε ένας φίλος Έβγαλα το Δημοτικό.. Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο.. Έβγαλα & το Πανεπιστήμιο...Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

Για τη κρίση που βρισκόμαστε ευθύνονται οι ίδιοι οι βουλευτές. Εμείς τους δώσαμε την εντολή να κυβερνήσουν τη χώρα μας, βάση του προγράμματος που μας παρουσίασαν και το οποίο δεν τήρησαν. Εμεις θα τους πούμε τώρα τι θα κάνουν και όχι αυτοί. Θα πρέπει: 1) Η συνολική αποζημίωση που θα λαμβάνουν για όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους να μην ξεπερνά τα 1000 ευρώ και να μην δικαιούνται καμία σύνταξη. 2) Η βουλευτικές θητείες τους να μην είναι περισσότερες από δύο. 3) Να απολυθούν όλοι οι διορισμένοι στο δημόσιο, ΔΕΚΟ κλπ. συγγενείς τους. 4) Να καταργηθούν οι θέσεις και να απολυθούν όλοι οι αποσπασμένοι στα γραφεία τους δημόσιοι υπάλληλοι, γιατί αφού δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους φορείς που διοριστήκανε, δεν θα είναι απαραίτητοι. Και πρώτη απ'όλους να απολυθεί η σύζυγος του Λυκουρέντζου. Ναι, να απολυθούν όσοι διορίστηκαν με πλαστά πτυχία και να επιστρέψουν τους μισθούς που έλαβαν παρανόμως από το δημόσιο, όμως να απολυθούν και οι υπεύθυνοι της πρόσληψής τους που δεν έλεγξαν τη γνησιότητα των πτυχίων αυτών. Αλλά θα μου πεις, αν ήθελαν ας το έκαναν και τότε δεν θα τους έβρισκε η επόμενη ημέρα στη θέση τους. Λυκουρέντζο, είναι πολύ βαρύ να λες για τον κάθε εργαζόμενο ότι θα απολυθεί γιατί κλαίνε οι οικογένειες των ανέργων, που σεις δημιουργησατε και τους δίνεται τώρα υποσχέσεις για διορισμό, και ζητούν απολύσεις στο δημόσιο για να διοριστούν οι ίδιοι στις θέσεις που θα χάσουν οι άλλοι. Γιατί θα πρέπει οι άνεργοι να διοριστούν στο δημόσιο? Είναι ανίκανοι να κάνουν κάτι άλλο? Έχετε διχάσει την κοινωνία και έχετε δημιουργήσει σύγχυση και έχθρα μεταξύ των πολιτών και αυτό θα έχει άσχημα αποτελέσματα. Δημιουργήστε ένα αξιοκρατικό σύστημα προσλήψεων γιατί και το ΑΣΕΠ δεν είναι και τόσο αδιάβλητο και κοιτάξτε τι θα κάνετε από εδώ και το εξής. Το δημόσιο δεν χρειάζεται σήμερα άλλους υπαλλήλους, παρά μόνο μετακινήσεις των υπαρχόντων για να καλύψουν τα υπάρχοντα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Αφήστε επιτέλους την κοινωνία να ηρεμήσε γιατί αρκετά την έχετε ταλαιπωρήσει και δημιουργήστε κάποιες ευκαιρίες για εργασία στους ανέργους.

Υπάρχουν και δουλειές που σου βγαίνουν τα μάτια , χωρίς να βγάλεις όλα τα προηγούμενα

Πολλά ζητάς 23:55 Ο Αβραμόπουλος κατέθεσε τροπολογία, ώστε ο ίδιος να μπορεί να χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Νομοθετεί δηλαδή με κριτήριο το προσωπικό του συμφέρον Ένας πρωθυπουργός που σέβεται στοιχειωδώς τον πολίτη, τη στιγμή που του επιβάλει μέτρα που τον οδηγούν στην εξαθλίωση, αυτόν τον υπουργό τον ξηλώνει μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο. Αλλά πού... Αντ' αυτού την προηγούμενη μέρα, μαζί με το συνεταιράκι βολεύει έναν επαγγελματία ανεπάγγελτο(Χρήστος Παπουτσής)στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Jm δεν με θυμάμαι ποτέ μέχρι σήμερα να διαβάζω ένα άρθρο στο internet και να βουρκώνω! Τί στο διάολο έχω πάθει βρε jm; Θυμός είναι; υπολείμματα ανθρωπιάς; Φόβος για το αύριο; Υστερόβουλο ή αλληλέγγυο; Ότι και αν είναι Jm δεν θέλω και δε μπορώ να συγχωρήσω ποτέ κανέναν για αυτά που συμβαίνουν και αυτά που θα συμβούν.... http://www.koutipandoras.gr/39736/%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B4%CE%B5.html

Μας χρησιμοποιούν όλους!!! Το μόνο που ενδιαφέρει τους κυβερνώντες είναι πως θα διατηρηθούν στην εξουσία. Τι είναι οι 30.000 χιλιάδες εργαζόμενοι του δημοσίου που λένε ότι θα απολυθούν, που ούτως ή άλλως δεν θα τους ψηφίσουν, μποστά στις σίγουρες ψήφους του 1,5 εκατομ. ανέργων συν των οικογενειών τους και μερίδας της κοινής γνώμης. Ο 0.23 "άλλη ατάκα" είναι άνεργος ή ανήκει σε μια από τις κατηγορίες που αναφέρει ο 11.55?

Λίστες ντροπής με τα ονόματα των καθηγητών που οδεύουν προς απόλυση και διαθεσιμότητα απέστειλε το υπουργείο Παιδείας στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Χώρας. Η λίστα, που περιέχει τα ονόματα χιλιάδων εκπαιδευτικών, διανεμήθηκε μέσω των γνωστών "κύκλων" της κυβέρνησης στα ΜΜΕ με σκοπό τη διαπόμπευση των καθηγητών οι οποίοι "τολμούν" να διεκδικούν... Κι όλα αυτά, πριν καν οι κυβερνητικές προτάσεις εγκριθούν από το κοινοβούλιο. Μια ακόμη απόδειξη του αντιδημοκρατικού κατήφορου της κυβέρνησης. http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/07/poioi-daskaloi-apoluontai.html

τόσα χρόνια παραμυθιάζατε τον κόσμο ! ... ξέρατε πως βγαίνατε με νοθείες και με ελληνοποιήσεις ... ο κόσμος σας είχε συχαθεί εδώ και δεκαετίες ... αυτό υποδήλωνε και η αποχή στις εκλογες ... φέρατε 3.000 οικογένειες να ψηφίσουν από την αμερική ... θες κι άλλα ;;; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ! είστε υπευθυνοι για 5000 αυτοκτονίες ! απόρώ πως δεν σας έχουμε ξυλοφορτωσει ακόμη!

μηπως παίρνεις κάτι ;φάρμακο ας πούμε ή ανταλλάγματαή απλώς είσαι περαστικός από το Ελλάντα;,αυτός μόνο "ναι"ξέρει να λέει και ευτυχώς μερικοί δεν του μοιάζουν