Αλλαγή διοίκησης στην 124 ΠΒΕ (photos+video)

Αλλαγή διοίκησης στην 124 ΠΒΕ (photos+video)

Απρίλιος 06, 2015 - 13:54
0 σχόλια

Τη Δευτέρα 6 Απριλίου στις 11:00 έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη, όπου ο ταξίαρχος ιπτάμενος Ιωάννης Πουλόπουλος παρέδωσε τη Διοίκηση της 124 ΠΒΕ στον Σμήναρχος Ιπτάμενο Χρήστο Γλυνό.

Η τελετή παράδοσης- παραλαβής πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο όπου τελούνται και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις όπως οι ορκωμοσίες. Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος και ο Αρχηγός της ΔΑΕ. Επίσης, στην εκδήλωση παρέστησαν οι τοπικές πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και συγγενείς των οικογενειών.

Ο απερχόμενος διοικητής κ. Πουλόπουλος μετατέθηκε στη Μετεωρολογική Υπηρεσία Αθηνών και ήταν αρκετά συγκινημένος για την αποχώρησή από την Τρίπολη. Στην ημερήσια διαταγή ανέφερε τους στόχους που είχε όταν έφθασε στην Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, αλλά και σε αυτά που βίωσε στη μονάδα κατά τη δύσκολη αυτή δημοσιονομική περίοδο.

Ο κ. Γλυνός στην ημερήσια διαταγή τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. «Η ελληνική οικογένεια και η Ελλάδα μας εμπιστεύεται το πολυτιμότερο των πάντων της ανθρώπινης ύπαρξης, τα παιδιά της», είπε.

Έπειτα, ακολούθησε δεξίωση στη διάρκεια της οποίας έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων και πραγματοποιήθηκαν οι αποχαιρετιστήριες ομιλίες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την τελετή, τις ημερήσιες διαταγές, καθώς και την ομιλία του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του αντιπεριερειάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα  που παραβρέθηκαν στην παράδοση – παραλαβή.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.