Αλαλούμ με τα SMS για την «άδεια εξόδου» εξαιτίας κορωνοϊού... (pic)

Αλαλούμ με τα SMS για την «άδεια εξόδου» εξαιτίας κορωνοϊού... (pic)

Μάρτιος 23, 2020 - 21:10
0 σχόλια

Ζούμε μια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη καθημερινότητα εδώ και δεκαπέντε ημέρες, μια καθημερινότητα που δεν έχουν βιώσει ούτε στο ελάχιστο οι γενιές του '80 και μετά. Άδεια εξόδου οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πάρει μόνον από τους γονείς μας.

Από το πρωί, οι πολίτες έχουν προσαρμοστεί ή έχουν ξεκινήσει να προσαρμόζονται με την πραγματικότητα και είτε στέλνουν μήνυμα στο 13033 για να λάβουν την «άδεια» είτε συμπληρώνουν μια έντυπη φόρμα με όλα τα στοιχεία.

Κάποιοι από εκείνους που έστειλαν μήνυμα, πάντως, έλαβαν.. άλλα αντί άλλων ως απάντηση.

Σε λένε, ας πούμε, Γιώργο Παπαδόπουλο. Και στέλνεις μήνυμα στο 13033, σύμφωνα με τις οδηγίες, για να βγεις από το σπίτι. Ακολουθείς τις οδηγίες, γράφεις το όνομα και το επώνυμό σου, τη διεύθυνση, τον λόγο που επιβάλλεται να βγεις. Το σύστημα απαντά ύστερα από ένα δευτερόλεπτο, αλλά εν τω μεταξύ, δεν είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος που, ας πούμε, θέλει να βγει για να πάει σούπερ μάρκετ, αλλά ο Τάσος Αθανασίου, ας πούμε και πάλι, που θες να βγεις για να πας τον σκύλο βόλτα...

Ιδού και η απόδειξη: 

«Και τώρα... τι κάνω; Μένω ή βγαίνω;», όπως ρώταγε ο Διονύσης Παπαδόπουλος στην ταινία «Για ποιον χτυπά η κουδούνα»...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.