Άκης Καλλινικίδης: «Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία»

Άκης Καλλινικίδης: «Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία»

Μάρτιος 12, 2016 - 22:00
0 σχόλια

Ο Άκης Καλλινικίδης εκπροσώπησε τους παίχτες του Αρκαδικού στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αναφέροντας πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να επιστρέψει στον αγώνα μετά το ξέσπασμα του Λαυρίου ενώ τόνισε πως με βάση τα αποτελέσματα ο ΣΕΦΑ έχει μία ακόμα ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Καλλινικίδης:

«Πρώτα από όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη δίκαιη νίκη του απόψε απέναντι στην ομάδα μας, είχαμε πει ότι ερχόμασταν να παίξουμε έναν μεγάλο τελικό ο οποίος θα έκρινε κατά πολύ την παραμονή μας στην κατηγορία. Μπήκαμε με αυτόν τον τρόπο μέσα στο γήπεδο, αλλά μετά μάλλον ξεχάσαμε εξαφανιστήκαμε κάπου χαθήκαμε. Το Λαύριο ήταν λογικό να ενθουσιαστεί έπαιζε μέσα στην έδρα του να βάλει κάποια καλάθια, εμείς να μείνουμε λίγο πίσω και από εκεί και πέρα δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Τουλάχιστον να δείξουμε μαχητικό πνεύμα και ότι λέγαμε όλες αυτές τις εβδομάδες να το κάνουμε πράξη.

Είναι μία πολύ οδυνηρή ήττα για εμάς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την διαφορά ούτε του πρώτου αγώνα, είμαστε απογοητευμένοι για μία ακόμη φορά, αλλά έχει συνέχεια το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε από Δευτέρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να δουλέψουμε καλά έχουμε ακόμη μία ευκαιρία έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα αυτήν την αγωνιστική, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και πάλι στο Λαύριο για την πορεία που κάνει φέτος και εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.