Άκης Καλλινικίδης: «Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε»

Άκης Καλλινικίδης: «Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε»

Απρίλιος 09, 2016 - 22:52
0 σχόλια

Η "ψυχή" του Αρκαδικού ο Άκης Καλλινικίδης λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και τον υποβιβασμό του Αρκαδικού έδωσε μέσω facebook το δικό του μύνημα όπως παντα με τον δικό του αυθεντικό τρόπο.

Ο έμπειρος φόργουρντ του ΣΕΦΑ εμφανώς απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα τόνισς πως ο Αρκαδικός δεν πήρε αυτό που πραγματικά άξιζε ενώ δήλωσε ταυτόχρονα υπερήφανος για την προσπαθεια που έγινε.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άκης Καλλινικίδης στο facebook

Στον πρωταθλητισμό, οπως και στην ζωή άλλωστε, τις περισσότερες φορές παίρνεις οτι αξίζεις...σήμερα δεν ειναι κάποια απο αυτες τις φορές...
Δεν μπορεί κανείς να περιγράψει τα συναισθήματα που νιώουμε οσοι παλέψαμε για αυτή την ομάδα. Και είμασταν πολλοί. Διοίκηση, προπονητές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γιατροί, παίκτες, κόσμος, όλοι...το 'κριμα' ειναι τεράστιο μα η περηφάνεια οτι δώσαμε οτι είχαμε και δεν είχαμε θα είναι αυτή που θα μας συντροφεύει απο εδω και πέρα..και ας αποτύχαμε..

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.