Αίμα και αγάπη χάρισαν οι Τριπολίτες στην 6η Αιμοδοσία του «Άξιον Εστί» (pics,vid)

Αίμα και αγάπη χάρισαν οι Τριπολίτες στην 6η Αιμοδοσία του «Άξιον Εστί» (pics,vid)

Σεπτέμβριος 29, 2017 - 12:30
0 σχόλια

Οι εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνει ο Σύλλογος «Άξιον Εστί» είναι πια θεσμός. Από τότε που ξεκίνησε την προσπάθεια ευαισθητοποίησης έως και σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα που άρχισε στην Τρίπολη η 6η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου, χιλιάδες Αρκάδες έχουν χαρίσει το αίμα τους και μόλις δέκα λεπτά από τον χρόνο τους για να βοηθήσουν τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.

Η προσφορά των συμπολιτών μας κάθε φορά ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Η 6η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την 29η και 30ή Σεπτεμβρίου 2017 (Παρασκευή και Σάββατο) στο Πνευματικό Κέντρο του ΙΝ Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη και η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», από τις 11.00 έως  τις 17.00.

Επίσης στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr μίλησε ο πρόεδρος του «Άξιον Εστί» κ. Παναγούλης για την σημασία αυτών των κινήσεων τονίζοντας πως επιδίωξη είναι από την νέα χρονιά να ξεκινήσει μια τέτοια κίνηση και για τον μυελό των οστών.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr 6η Εθελοντική αιμοδοσία του Άξιον Εστί στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.