Αγωνιστική με αναβολές στην Super League

Αγωνιστική με αναβολές στην Super League

Ιανουάριος 04, 2016 - 11:09
0 σχόλια

Δύο παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, το Λεβαδειακός - Ατρόμητος και το Ξάνθη - ΠΑΟΚ αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας την Κυριακή (3/1) με την αγωνιστική αυτή να μην ολοκληρώνεται λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων.

Στην Ξάνθη ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω του χιονιού που είχε σκεπάσει το γήπεδο της τοπικής ομάδας. Οι παίκτες των δύο ομάδων, μετά την αναβολή το διασκέδασαν καθώς βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για χιονοπόλεμο.

Στη Λιβαδειά το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων. Οι άνεμοι ήταν τόσο δυνατοί που παρέσυραν διαφημιστικές πινακίδες και κάμερες ενώ η μπάλα δεν μπορούσε να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο με τον Αρκά ρέφερι Γιάννη Δελφάκη να παίρνει την απόφαση για αναβολή.

Τα δύο αυτά παιχνίδια δεν θα διεξαχθούν σήμερα Δευτέρα (4/1) όπως ορίζει ο κανονισμός καθώς  ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός,  Ατρόμητος έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο μέσα στην εβδομάδα  και το πιθανότερο είναι οι αναμετρήσεις να πάνε για τις 20 Ιανουαρίου κάτι αναμένεται να αποφασίσει η Super League στην συνεδρίαση της επόμενες ημέρες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.