Αγώνας ποδοσφαίρου Φοιτητές vs Καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Αγώνας ποδοσφαίρου Φοιτητές vs Καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ιούνιος 02, 2015 - 17:57
0 σχόλια

Σήμερα το πρωί ήλθε στο mail μια ανακοίνωση διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει από τη Γραμματεία του τμήματος. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, η χιουμοριστικού χαρακτήρα ανακοίνωση καλεί τον ΦΣ να προσέλθει σε έναν μοναδικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ φοιτητών και καθηγητών που «πρόκειται να μεταδοθεί δορυφορικά σε όλη την υφήλιο».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς φοιτητές και καθηγητές είχαν ορίσει μια μέρα που να μπορούν όλοι και έπαιζαν ποδόσφαιρο στα γηπεδάκια 5X5 είτε κοντά στο πανεπιστήμιο, είτε στα κλειστά γήπεδα όταν ο καιρός δεν το επέτρεπε. Έτσι και τώρα, αλλά πιο επίσημα υπό μια έννοια.

Είχαν γίνει και στο παρελθόν ανάλογα events και μάλιστα μια φορά σαν έπαθλο αν νικούσαν οι φοιτητές θα ήταν να πάρουν πτυχίο. Αφού νίκησαν οι φοιτητές, τότε ήλθε σχετικό mail στο οποίο τους καλούσε ονομαστικά να πάμε να παραλάβουν το πτυχίο τους. Τώρα όμως... αγρίεψαν και η νίκη των φοιτητών ισοδυναμεί με «πτυχίο με το τηλεσκόπιο».

Αύριο Τετάρτη 3/6 στις 18:00 λοιπόν, στο γήπεδο της Κάρτσοβας. 
BE THERE!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.