Αφήνουμε πίσω όσα πλήγωσαν τον σύλλογο και όσα δίχασαν τους φοιτητές

Αφήνουμε πίσω όσα πλήγωσαν τον σύλλογο και όσα δίχασαν τους φοιτητές

Μάρτιος 29, 2017 - 07:33
0 σχόλια

Μετά από δέκα μήνες απαξίωσης και απραξίας, ο φοιτητικός σύλλογος του τμήματος οικονομικών επιστημών επανέρχεται στην κανονική του ροή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμφοιτητές μας, ο οποίοι σήμερα έδωσαν την δική τους απάντηση σε εκείνους που έριξαν «Μαύρο» στο φοιτητικό μας σύλλογο. Με την μεγάλη τους συμμετοχή στις σημερινές εκλογές ,απέδειξαν ότι στις δημοκρατικές διαδικασίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Χωρίς φόβο αντιστάθηκαν, στις γνώριμες πλέον, πρακτικές συκοφάντησης και τρομοκρατίας.

Σήμερα όλοι μαζί βάλαμε τέλος σε μια από τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία του φοιτητικού συλλόγου. Οι πρακτικές νοθείας, ανομίας και απαξίωσης ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. 
Για τον επόμενο χρόνο δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των συμφοιτητών μας. Δεσμευόμαστε να επανενεργοποιήσουμε τον σύλλογο προς όφελος του συνόλου των φοιτητών. Αφήνουμε πίσω όσα πλήγωσαν τον σύλλογο και όσα δίχασαν τους φοιτητές.

Για τον επόμενο χρόνο προσβλέπουμε στην γόνιμη και έντιμη συμμετοχή όλων των παρατάξεων στα κοινά του συλλόγου προς όφελος όλων.

OMAΔΑ (Ανεξάρτητοι Φοιτητές Τρίπολης)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.