«Αφιερωμένη η άνοδος σε όλη την Μεγαλόπολη» (vid)

«Αφιερωμένη η άνοδος σε όλη την Μεγαλόπολη» (vid)

Ιούνιος 05, 2016 - 21:34
0 σχόλια

Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών της Δόξας

Η Δόξα Μεγαλόπολης είναι στην Γ’ Εθνική κατηγορία με την αξία της κάνοντας υπερήφανη μία ολόκληρη πόλη και περιοχή κάνοντας υπερήφανο έναν νομό που βλέπει ακόμα μία ομάδα του να βρίσκεται στις Εθνικές κατηγορίες.

Η έκρηξη χαράς και δικαίωσης ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων με τις πρώτες δηλώσεις ευτυχίας μερικών εκ των πρωταγωνιστών της Δόξας Μεγαλόπολης να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Οι αρχιτέκτονες αυτής της επιτυχίας το προπονητικό δίδυμο Βασίλης Κούβαλης και Ηλίας Κατσούλας, ο οραματιστής αυτής της στιγμής πρόεδρος της Δόξας Νότης Βλασόγιαννης οι ποδοσφαιριστές Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Κοσκολός, Ντίνος Αθανασιάδης, Γιάννης Γιαννακούλιας, Νίκος Παναγιωτόπουλος που εκπροσώπησαν τους συμπαίχτες τους μιλώντας και για όλους τους υπόλοιπους ήταν απλά απολαυστικοί.

Η δικαίωση της προσπάθειας, του πλάνου και του οράματος για την Δόξα, η συγκίνηση, οι ειδικές αφιερώσεις, το μέταλλο της ομάδας που όταν ήρθε αντιμέτωπη με τις προκλήσεις της τα κατάφερε, η επόμενη μέρα και ο σχεδιασμός πια για την Γ’ Εθνική κατηγορία, οι πικάντικες απαντήσεις, η διαδρομή μέχρι την άνοδο και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα από όσα είπαν οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας.   

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις από τους συντελεστές της ανόδου της Δόξας Μεγαλόπολης λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη επί της Ένωσης Λέρνας στο Δημοτικό γήπεδο Κιβερίου.

 Φωτογραφία: eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Οι πρώτες δηλώσεις ανόδου της Δόξας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.