Αφιέρωμα στον ποιητή Μάνο Ελευθερίου στην Τρίπολη

Αφιέρωμα στον ποιητή Μάνο Ελευθερίου στην Τρίπολη

Μάρτιος 21, 2018 - 10:43
0 σχόλια

Η συναυλία αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα ποίησης, έχει καταστεί θεσμός για το Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης ενώ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα δώσουν το παρόν ο  γιατρός Παναγιώτης Παπαντωνίου και ο δικηγόρος-πιανίστας Παναγιώτης-Χρήστος Αλουπογιάννης που συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Η συναυλία φέτος, θα είναι αφιερωμένη στο έργο του Μάνου Ελευθερίου.

Την παρουσίαση θα κάνει η Εύα Γαλιώτου που έχει επιμεληθεί τα κείμενα.

Σε ένα πρώτο μέρος ο Παναγιώτης Παπαντωνίου στο τραγούδι με τον Παναγιώτη- Χρήστο Αλουπογιάννη στο πιάνο, θα αποδώσουν εννέα τραγούδια σε στίχους του ποιητή, στιχουργού αλλά και πεζογράφου.

Θα ακολουθήσει ένα δεύτερο μέρος όπου ο Παναγιώτης Παπαντωνίου και η Αγγελική Γεομπρέ θα αποδώσουν δεκαέξι ακόμα  τραγούδια σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, με τη συνοδεία ορχήστρας αποτελούμενης από τους: Χρήστο Γκάνα (ηλ. μπάσο), Μαρία Εικοσιπένταρχου (πιάνο), Άρη Εικοσιπένταρχο (μπουζούκι-τζουράς).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης και τεσσάρων χορηγών (Μπότης Art, Μπαντούνας ρολόι-κόσμημα, Καλαμαράς ιδιωτικό ΚΤΕΟ, Ιατρική Μέριμνα Αρκαδία-Αργολίδα).

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018, ώρα 8.30 μμ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης. Είσοδος ελεύθερη.

Πιάνο: Παναγιώτης-Χρήστος Αλουπογιάννης, Μαρία Εισκοσιπένταρχου

Ηλεκτρικό Μπάσο: Χρήστος Γκανας

Μπουζούκι/Τζουράς: Άρης Εικοσιπένταρχος

Τραγούδι: Παναγιώτης Παπαντωνίου, Αγγελική Γεομπρέ

Παρουσιάζει η Εύα Γαλιώτου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.