ΑΕΚ Τρίπολης-Ερμής Μελιγούς 0-0 (PHOTOS)

ΑΕΚ Τρίπολης-Ερμής Μελιγούς 0-0 (PHOTOS)

Οκτώβριος 04, 2011 - 09:47
2 σχόλια

 Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Το πρώτο ανήκει στην γηπεδούχο ομάδα και το δεύτερο στην φιλοξενούμενη. Ο χείριστος  αγωνιστικός χώρος ήταν τροχοπέδη  για την απόδοση των δύο ομάδων. Οι αντίπαλες ομάδες κατ’  εξοχήν τεχνικές , δυσκολεύτηκαν πολύ να αποδώσουν και να προσφέρουν θέαμα στους  φίλους που ήλθαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι της Μελιγούς, έχουν παράπονα από τις υποδείξεις του διαιτητή του αγώνα και ειδικά για την δεύτερη κίτρινη = κόκκινη του Αγγελόπουλου.  Θεωρούν ότι η διαιτησία τους αδίκησε πάρα πολύ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. . Γκριτζέπης με βοηθούς τους κ. κ.  Κ. Γκριτζέπη και Κ. Παζιούρο. Παρατηρητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γεώργιος Μπιρμπίλης, ενώ γιατρός ήταν ο κ. Μ. Κοκκινάκος.

 

ΑΕΚ Τρίπολης ( Βασίλης Κούβαλης)

Παπαδόπουλος, Κοκκινάκος, Λιακόπουλος, Καλοπίσης, Κοντόπουλος, Καψής (69’ Ρούμπης), Ζαχαρόπουλος, Λαγός, Σαλαπάτας (60’ Αγόρας), Δημητρέλης, Κουρόγιωργας (10’ Κοντογιάννης-αναγκαστική αλλαγή)

 

Ερμής Μελιγούς (Άρης Σαβούρδος)

Ι. Σούρσος, Χασαπογιάννης, Καρκουλής, Τερζάκης (80’ Μέλλος), Αδάμης, Σαμαρτζής, Τυροβολάς (74’ Χ. Σούρσος), Γ. Σαβούρδος, Αγγελόπουλος, Καδάς, Κυριακόπουλος (91’ Κοσκινάς)

 

 

  1. Κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος του Δ.Α.Κ. Τρίπολης. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, βρέθηκε … λαμαρίνα! , στο κέντρο του γηπέδου!
  2. Πολλοί παράγοντες, προπονητές και παίκτες, θεάθηκαν στις εξέδρες του σταδίου.
  3. Πολλά από τα μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης, ήταν κοντά στην ομάδα. Η οικογένεια Νίκου, ο πατέρας Γιάννης και οι γιοι Γιώργος  (πρόεδρος) και Πάρις. Επίσης Χαρίτος, Μπερτζελέτος, Αναστόπουλος.
  4. Ο Χ. Παπαγεωργίου της Μελιγούς, είδε το παιχνίδι μέσα στα δημοσιογραφικά και ήταν πολύ εκδηλωτικός.
  5. Πανικόβλητος έτρεχε ο Γιώργος Μπιρμπίλης για να ηρεμήσει όλους , που είχαν εκνευριστεί από τις αποφάσεις του κ.  Γκριτζέπη.
  6. Ακούστηκε από την εξέδρα από ουδέτερους που έβλεπαν το παιχνίδι, ότι ο ρέφερι χαρίστηκε και δεν έδωσε 2η   κίτρινη κάρτα =κόκκινη σε παίκτη της Μελιγούς στο πρώτο ημίχρονο.
  7. Έξω φρενών ο Άρης Σαβούρδος με την διαιτησία ήταν καταπέλτης στις δηλώσεις του, ενώ αντίθετα ο Βασίλης Κούβαλης , ήταν ήρεμος και προβληματισμένος πιο πολύ με την απόδοση των παικτών του.
Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο διαιτητής του εν λόγω αγώνα ήταν ανεκδιήγητος και προκλητικός.Αν βλέπατε το γέλιο του μετά τον αγώνα......θύμιζε Ρωμαίο αυτοκράτορα σε εκείνες τις υπερπαραγωγές του σινεμά της δεκαετίας του εξήντα ,μην πω τίποτα χειρότερο.Τουλάχιστον για φέτος δεν θα παρακολουθήσω αγώνα τοπικού.Ας παρευρίσκονται αυτοί που ανέχονται να βλέπουν τέτοιους χαρακτήρες και την βρίσκουν όταν εξουσιάζονται από δαύτους!

ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ), ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΜΕ 10 € ΕΝΙΣΧΥΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΩΡΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ & ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ??