ΑΕΚ και Τεγέα στην μάχη για την κορυφή στην Α' κατηγορία

ΑΕΚ και Τεγέα στην μάχη για την κορυφή στην Α' κατηγορία

Δεκέμβριος 18, 2010 - 11:51

Τεγέα και Πανεργατικός θα αναμετρηθούν το Σάββατο στις 18.12.2010 στις 3:00 για την 10η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας. Η ομάδα της Τεγέας εάν νικήσει θα πρέπει να περιμένει και να ελπίζει ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ για να είναι μονή στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι είναι η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος και λογικά δεν θα δυσκολευτούν απέναντι στην ομάδα του Αστρους. Οι φιλοξενούμενοι αν και έχουν πολύ καλή ομάδα βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία χωρίς ωστόσο να κινδυνέουν γιατί από ότι φαίνεται Παγγορτυνιακός και Αχιλλέας έχουν είδη πάρει τον δρόμο για την Β’ κατηγορία κάτι που δύσκολα θα αλλάξει.

Την ίδια ώρα στο Άστρος ο Αχιλλέας υποδέχεται το Ελαιοχώρι. Ένα παιχνίδι με πάρα πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκη. Αγωνιστικά η ομάδα του Αχιλλέα δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει το Ελαιοχώρι που θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να απομακρυνθεί και άλλο από τις ομάδες που παλεύουν για την κατηγορία.

Την Κυριακή στο ΔΑΚ Τρίπολης στις 3:00 η ΆΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Τυρού. Η ΆΕΚ μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή παρέα με την Τεγέα αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι δεν της αξίζει και έχει πολύ βοήθεια από την διαιτησία. Αυτό δίνει στους παίχτες του Κ. Κυριακόπουλου ένα έξτρα κίνητρο για την νίκη απέναντι στον Απόλλων Τυρού που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν πρέπει να θεωρηθεί από την ομάδα της Τρίπολης καθώς είναι μια ομάδα που έχει σαν στόχο την άνοδο και θα παλέψει σκληρά για το πετύχει.

Νίκος Σαλάκης
 

Ειδήσεις: