57χρονος επιχείρησε να διαρρήξει εκκλησία στο Βαλτεσινίκο

57χρονος επιχείρησε να διαρρήξει εκκλησία στο Βαλτεσινίκο

Ιούνιος 26, 2013 - 17:54
8 σχόλια

Συνελήφθη, χθες (25-6-2013) το βράδυ, στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, ένας (1) 57χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει από Ιερό Ναό, τιμαλφή και χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 

Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στο όχημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης. 

 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Τί "είδους" ...ημεδαπός ;;; 'Ονομα, Επώνυμο, ...Διεύθυνση (μονίμου !!!) κατοικίας ;;; 'Α, με συγχωρείτε! Ως προς την διεύθυνση, έχουμε κάποιο "θεματάκι" ! Το ..."ρυμοτομικό" στους Καταυλισμούς, είναι ακόμη, στα ...σκαριά!!!

Γιατί, συλλαμβάνουν, που και που, το μικρό "ψάρι" ;;; Και, γιατί, οι καρχαρίες κλεπταποδόχοι (που αυτοί, είναι οι βασικοί ηθικοί αυτουργοί) απολαμβάνουν της "κρατικής ασυλίας" ;;; Γιατί, οι αρμόδιες Διωκτικές Αρχές (Εισαγγελέας και Αστυνομία), δεν την στήνουν στα ΧΥΤΗΡΙΑ, να πιάσουν τα ..."Διευθύνοντα Λαβράκια", επ'αυτοφόρω τελουμένου του εγκλήματος της κλεπταποδοχής !!! Και να προσάψουν (στους "ΧΥΤΗΡΙΑΡΧΕΣ"), επί πλέον, επιβαρυντικό κατηγορητήριο τελέσεως "κακουργηματικών εγκλημάτων", διότι ΑΥΤΟΙ είναι εκείνοι, που ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ τα ..."εκτελεστικά τους όργανα" (τα κλεφτρονάκια) στην τέλεση της κλοπής, ΜΕ ΣΚΟΠΟ να τους ...ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ: καμπάνες, μανουάλια, καντήλια, πολύτιμα ιερά σκεύη κλπ., από τις Εκκλησίες, οι οποίες, ουσιαστικώς, παραμένουν έρμαιες, ευάλωτες, αφύλακτες ! ... και είναι να απορείς !!! ... αυτό το, τόσον, απλό "σχέδιο πάταξης" του "ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ της ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗΣ, που θα είχε, ως άμεση συνέπεια και την "παύση των κλοπών" ως ατελεσφόρων, ... γιατί δεν εφαρμόζεται ;;; ... ΠΟΙΟΙ, ωφελούνται ;;; ... να το πιστέψουμε, λοιπόν; ότι, πράγματι, το "ΨΑΡΙ" (τί, ψάρι! ολόκληρος καρχαρίας) βρωμάει από το κεφάλι !!!

Αρκά νομικέ, αυτά να τα πεις στους συναδέρφους σου...

Ανώνυμε, μήτε οι συνάδελφοί μου (μήτε κι εγώ), δεν είναι: ούτε Εισαγγελείς ούτε Αστυνόμοι, μα ούτε και ..."Υπουργοί ΠΡΟ-ΠΟ" !!!

Μόνο Εισαγγελείς (πραγματικοί) χρειάζονται, αυτοί εποπτεύουν την Αστυνομία. Ολα τ'άλλα της Παρασκευής το γάλα. Υ.Γ. η αμοιβή των δικηγόρων εξαιρείται από την αποδοχή προϊόντων εγκλήματος;

Ανώνυμε, τελικά, έχεις ...κόλλημα! Εσύ, από το περίπτερο, ..."τσάμπα" παίρνεις τα τσιγάρα σου; Όταν, το παιδί σου, περάσει Νομική και γίνει Δικηγόρος, έτσι θα παραμιλάς πάλι; Και ΕΔΩ, κλείνω: "...μωράς δε ζητήσεις και γενεαλογίας και έρεις και μάχας νομικάς περιϊστασο. εισί γαρ ανωφελείς και μάταιοι. αιρετικόν άνθρωπον, μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν, παραιτού, ειδώς ότι εξέστραπται ο τοιούτος και αμαρτάνει ών αυτοκατάκριτος" (προς Τίτον, Γ' 9-11, ...σε λίγες ημέρες, 14 Ιουλίου, από το Αποστολικό Κείμενο).

Αρκά νομικέ,το πόσο προσφέρουν οι νομικοί στην κοινωνία το ξέρουμε.40 χρόνια τώρα η πλειοψηφία αυτών που μας κυβερνούν είναι νομικοί.Μιλάμε ότι πέτυχαν σε όλα.Δεν άφησαν τίποτα όρθιο.Εύγε και εις ανώτερα!

Ανώνυμε, α+μετα+νόητε, μήπως εί και σύ, είς εκ των, επί τεσσαρακονταετίαν, ψηφιζόντων α+χρήστους, αν+ικάνους, νοσηρούς και προ+δότες, νομικούς τε και μή;;; Εγώ, τουλάχιστον, από πολλών ετών, απέσχισμαι της τοιαύτης αυτοκτονικής παραφροσύνης! Σύ, τί έπραξας; ή, και τί πράξειας (ευκτική, αορίστου);;; Αλλ', είρηκα: "...εξέστραπται ο τοιούτος, ...ών αυτοκατάκριτος"!