Το 3ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης στην Πλατεία Άρεως (pics,vid)

Το 3ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης στην Πλατεία Άρεως (pics,vid)

Φεβρουάριος 24, 2024 - 18:57
0 σχόλια

Ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και με την έγκριση των Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ, και ΑΡ.Σ.Ο.Ε διοργάνωσαν μία διήμερη εκδήλωση Touring-Regularity με ειδικές διαδρομές σε χωριά της ορεινής Αργολίδας και Αρκαδίας, με επίκεντρο την πόλη της Τρίπολης και συνολικό μήκος 240 χιλιόμετρα.

Τα 76 σπάνια κλασσικά-ιστορικά οχήματα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου από το Nαύπλιο και στόχο είχαν να εκτελέσουν με επιτυχία Δοκιμασίες Ακριβείας.

Tην πρώτη μέρα σε μία διαδρομή περίπου 100 χιλιόμετρων με φόντο το μοναδικό τοπίο της Πελοποννήσου τερμάτισαν οι συμμετέχοντες στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Αύριο Κυριακή από την πλατεία Άρεως θα γίνει η εκκίνηση του 2ου σκέλους με ακόμη 140 περίπου χιλιόμετρα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν το απόγευμα στην πλατεία για να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν τα κλασικά αυτά οχήματα που χρονολογούνται από την δεκαετία του ΄50.

Οι συμμετέχοντες μίλησαν για την διοργάνωση την οποία θα στηρίζουν συνέχεια όπως μας είπαν, αλλά και για το πάθος τους για τα ιστορικά αυτοκίνητα. Επίσης στο ρεπορτάζ συμμετείχαν και πολίτες, που θαύμαζαν τα ιστορικά αυτοκίνητα, τα οποία αγαπούν και οι ίδιοι ιδιαίτερα και έχουν στην κατοχή τους στόλο ιστορικών οχημάτων. Επίσης δήλωσαν ότι θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν στην επόμενη διοργάνωση με τα δικά τους οχήματα.

Δείτε την εκκίνηση στο Ναύπλιο ΕΔΩ

Video: 

ArcadiaPortal.gr 3ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.