2η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά (video)

2η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά (video)

Αύγουστος 21, 2014 - 17:10
0 σχόλια

Την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία των Πελετών και στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων, η 2η Γιορτή Κρασιού. 

Τη φετινή εκδήλωση συντρόφευσαν μουσικά η ορχήστρα του Παναγιώτη Λάλεζα και της Σταυρούλας Δαλιάνη, οι οποίοι ταξίδεψαν μουσικά τους παρευρισκόμενους, ξεναγώντας τους στην πλούσια μουσική μας παράδοση, με τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής παρουσιάστηκε ένα δρώμενο, χάρη στο οποίο οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από την αρχή ως το τέλος. 

Ακολούθως, η χορευτική ομάδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της περιοχής, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκε, έπειτα από διαγωνισμό που διεξήχθη, το καλύτερο πελετιώτικο κρασί για το 2014. 

Αξίζει να επισημανθεί το γεγονός πως το κρασί, το οποίο χορηγήθηκε δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους, ήταν προσφορά των οινοπαραγωγών του χωριού.

Από το Leonidion.gr

Video: 

2η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.