Το 1ο Φεστιβάλ παιχνιδιών Τεύθεια 2022 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» Δημητσάνας (vid)

Το 1ο Φεστιβάλ παιχνιδιών Τεύθεια 2022 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» Δημητσάνας (vid)

Αύγουστος 25, 2022 - 11:17
0 σχόλια

Το 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιών ΤΕΥΘΕΙΑ διοργανώθηκε από τον Αγροτουριστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δημητσανας το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Αυγούστου στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Με τεράστιο ενθουσιασμό παιδιά, έφηβοι και ενήλικες παίξαμε ομαδικά παιχνίδια, δοκιμάζοντας τις δεξιότητές μας: Ποια ομάδα θα σπάσει τα περισσότερα μπαλόνια, ποια θα τερματίσει πρώτη έχοντας δεμένα πόδια ή μέσα σε σακιά ή κρατώντας ένα αυγό στο στόμα; Ποια ομάδα θα ξεφορτωθεί πρώτη τα μπαλάκια ή θα μεταφέρει το περισσότερο καλαμπόκι ή θα μαντέψει τα περισσότερα αντικείμενα;

Πολλά συγχαρητήρια στις κύριες που με ζήλο περίσσιο σχεδίασαν και υλοποίησαν την ιδέα της Φρόσως Ρήγα-Βελισσαροπουλου: την Ελενη και Φρόσω Βελισσαροπουλου, την Αγγελική Μπίρη, την Νικολέττα Πολυγενη, την Ήρα Παπαδοπουλου, την Εφη Σουλελε, τη Μαρία Κουστενη-Μαλεβιτη με τη βοήθεια των Χαράς Μουρλα, Δώρας Κοτσάμπαση, Ροδόπης Ραχμανιδου και Μαριάννας Μαλεβιτη.

Επίσης ευχαριστούμε τον Ηλία Πανταλεων για την αφίσα και τον Θανάση Κουστενη για το βίντεο! Πάρτε μια γεύση και προπονηθείτε για το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιών ΤΕΥΘΕΙΑ, τον Αύγουστο 2023!

Πολιτιστικός Αγροτουριστικός Σύλλογος Γυναικών Δημητσάνας

Βίντεο Θανάσης Κουστένης

Ειδήσεις: 
Video: 

1ο Φεστιβάλ παιχνιδιών Τεύθεια 2022 - Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" Δημητσάνα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.