1η θέση για την Ραφαηλία Μπουρτζουκλή του Σ.Α.Τ

1η θέση για την Ραφαηλία Μπουρτζουκλή του Σ.Α.Τ

Φεβρουάριος 10, 2011 - 19:36

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το σαββατοκύριακο 5 & 6 Φεβρουαρίου για το αγωνιστικό τμήμα Tennis του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ..Α.Τ), που συμμετείχε στο 1ο ενωσιακό πρωτάθλημα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της «Νίκης» Πατρών. Μάλιστα, η αθλήτρια του Σ.Α.Τ Ραφαηλία Μπουρτζουκλή, Νο-2 της κατάταξης, κατέκτησε την πρώτη θέση του ενωσιακού πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές απ’ όλη την Πελοπόννησο, θέτοντας έτσι τις βάσεις για μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Στους αγώνες που έγιναν στην Πάτρα και συμμετείχαν κορίτσια κάτω των 12 ετών, νίκησε διαδοχικά τις Μαυροπούλου Αθηνά-Μαρία (Α.Ο ΑΙΓΙΟΥ «ΜΟΡΕΑΣ») με 1-0(ret), Γεωργαντοπούλου Χαρίκλεια (Α.Ο.Α Πατρών) με 8-1, Αντωνίου Αναστασία (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 set (6-0, 6-4) και κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο τελικό, την Κυριακή το μεσημέρι, παίζοντας με την Κώστα Αγγελική (Κεφαλληνιακός ΟΑ) Νο-1 της ενωσιακής κατάταξης.
Σε ένα δύσκολο και σκληρό αγώνα, γεμάτο ένταση και πολύ καλές φάσεις, διάρκειας σχεδόν 3 ωρών (!!!), η Μπουρτζουκλή επικράτησε με τελικό σκόρ 2-1 set (6-3, 4-6, 6-2) της μεγάλης της αντιπάλου από την Κεφαλονιά.
Να σημειωθεί ότι οι δύο αθλήτριες είχαν παίξει ξανά στον μεγάλο τελικό σε αντίστοιχη ενωσιακή διοργάνωση που είχε λάβει χώρα στην Καλαμάτα πριν 4 μήνες, σε ένα επίσης πολύ δυνατό παιχνίδι.
Στην αποστολή του Σ.Α.Τ. συμμετείχαν επίσης και οι αθλητές Λευτέρης Πολίτης, Χριστίνα Μποροβήλου και Ταξιάρχης Φωτόπουλος, με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.
 
 
 

Ειδήσεις: