1η και 3η θέση για τα 10αράκια της ΑΕΚ Τρίπολης στο 1ο Ενωσιακό (photos)

1η και 3η θέση για τα 10αράκια της ΑΕΚ Τρίπολης στο 1ο Ενωσιακό (photos)

Μάρτιος 26, 2014 - 16:17

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο ενωσιακό τουρνουά για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών στην Τρίπολη από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ.  Ήταν μια τενιστική γιορτή με καλεσμένους τους μικρότερους αθλητές κάθε ομίλου, ηλικίας 6-10 ετών.

Στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης στήθηκε ένα μεγάλο πάρτυ από περίπου 70 αθλητές που αγωνίστηκαν σε κόκκινο και πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο. Οι όμιλοι που αγωνίστηκαν σε αυτό το πρώτο ενωσιακό της χρονιάς ήταν ο ΣΑ Τρίπολης, ο Ο.Α Καλαμάτας, ο Ρήγας ΑΟΑΑ, και η ΑΕΚ Τρίπολης. Οι αθλητές για 4 ώρες περίπου προσέφεραν υπέροχο θέαμα δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο τους και υποσχέθηκαν  πολλές πολλές επιτυχίες για το μέλλον, μιας και αποτελούν τους αυριανούς αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν στα μελλοντικά βαθμολογούμενα Εθνικά (Ε1, Ε2, Ε3) και Πανελλήνια τουρνουά. Νικητές στο τουρνουά του κόκκινου και του πορτοκαλί επιπέδου ανακηρύχτηκαν η διασκέδαση το χαμόγελο και φυσικά το παιχνίδι. Στο τέλος των αγώνων όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό μετάλλιο από τον διοργανωτή όμιλο της ΑΕΚ Τρίπολης σαν επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Στο πράσινο επίπεδο, που αγωνίστηκαν οι πιο επίλεκτοι αθλητές, και ηλικιακά μεγαλύτεροι (9-10 ετών) κάθε ομίλου, οι μάχες ήταν πολύ δυνατές και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παραβρισκόμενων μέχρι και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Εκεί για μια ακόμη χρονιά πρωταγωνιστές ήταν ο όμιλος του Ρήγα ΑΟΑΑ και της ΑΕΚ Τρίπολης. Ο όμιλος του Ρήγα κατέκτησε την 2η θέση του ενωσιακού και η ΑΕΚ Τρίπολης την 1η και την 3ή θέση. Σε έναν πολύ δυνατό τελικό η ομάδα μας (Μηναδάκη Μανώλη  –  Καραναγνώστη Κων/νο) επικράτησε με 2-0 σετ (54 - 73, 60) της ομάδας του Ρήγα (Σπυράκη Γιώργο -  Τούντα Μάριο) κατακτώντας έτσι την 1η θέση του τουρνουά. Νωρίτερα η ομάδα του Ρήγα είχε επικρατήσει της 2η ομάδας της ΑΕΚ Τρίπολης (Λαμπροπούλου Σήλια, Νασιάκο Ιάσονα, Αναστόπουλο Παναγιώτη και Νασιάκο Γιώργο) με 2-1 σετ (24, 63, 42), η οποία και κατέκτησε τελικά την 3η θέση.

Το ΔΣ του ομίλου και η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και φυσικά τους συνοδούς τους για το ταξίδι τους στην πόλη της Τρίπολης. Τους ευχόμαστε επίσης υγεία και καλή συνέχεια στα επόμενα τουρνουά.

Ειδήσεις: 
Tags: