13αρι από τα κορίτσια του Άρη

13αρι από τα κορίτσια του Άρη

Μάρτιος 05, 2018 - 09:05
0 σχόλια

Σαρωτική εμφάνιση και ευρεία νίκη για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης επικρατώντας το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαρτίου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών του Αργοναύτη Νέας Κίου με 13-0.

Το σκορ τα λέει όλα και δεν αφήνει περιθώρια κριτικής στην αναμέτρηση με τις κιτρινόμαυρες να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης έχοντας τον πλήρη έλεγχοι του αγώνα από την αρχή παίρνοντας έτσι μια σπουδαία και μεγάλη σε έκταση νίκη.

Το πρώτοι ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Άρη Τρίπολης να προηγείται με 6-0 έχοντας μετατρέψει το παιχνίδι σε τυπική διαδικασία ενώ και στην επανάληψη οι κιτρινόμαυρες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο με το κοντέρ με το τέλος του αγώνα να γράφει 13.

Τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με όμορφα γκολ αλλά και πολλές εξαιρετικές συνεργασίες στο αγωνιστικό χώρο και με την νίκη τους αυτή παραμένουν στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στον χορό των 13 τερμάτων 4 πέτυχε η Τζεβελέκου, 3 η Σιάμπου, 2 η Λαμπράκη και από ένα γκολ σημείωσαν οι Σκλήφα, Καντζιώρα, Κωτσιορίμπα και Κοκκίνη που πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια του στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης έχουν πετύχει 20 τέρματα (13 με τον Αργοναύτη Νέας Κίου και 7 με το Πλατάνι Μιδέας) και δεν έχουν δεχθεί κανένα με την επίθεση της ομάδας να πετάει φωτιές.

Άρης Τρίπολης: Παπαϊωάννου, Κωτσιορίμπα, Κουλούρη, Φλώρου, Αναστοπούλου, Καντζιώρα, Καραμήτου, Σιάμπου, Τζεβελέκου, Σκλήφα (Κοκκίνη), Λαμπράκη.

Αργοναύτης Νέας Κίου: Σχοινωρίτη, Τσιόδρα, Χατζηβιδόγλου, Νενεκούμη, Παπαδοπούλου, Πυλιώτη Π., Σιαχάμη, Πυλιώτη Β., Μπουλή, Παναγάκη, Τσάζη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.