120 δόσεις: Πότε θα τεθεί σε ισχύ η ρύθμιση

120 δόσεις: Πότε θα τεθεί σε ισχύ η ρύθμιση

Απρίλιος 22, 2019 - 16:26
0 σχόλια

Mετά το Πάσχα αναμένεται να «κληρώσει» για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δίνει «μάχη» με το χρόνιο για να προλάβει την ενεργοποίηση των ρυθμίσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία πριν από τις ευρωεκλογές.

Όμως, ήδη αναβλήθηκε η κατάθεση του νομοσχεδίου για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ για τη ρύθμιση των οφειλών στην εφορία αναμένονται ακόμη και από την επόμενη εβδομάδα συνεχείς διαβουλεύσεις με τους θεσμούς, καθώς οι τελευταίοι έχουν έντονες αντιρρήσεις για το νομοσχέδιο που θέλει να προωθήσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Πηγές εκτιμούν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς και προβλέπουν συνέχιση των διαπραγματεύσεων το προσεχές διάστημα, με στόχο την εξεύρεση λύσης σε λιγότερο γενναιόδωρη βάση. Μάλιστα αναφέρουν ότι το θέμα θα απασχολήσει την επίσκεψη των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα στις 5 Μαΐου στο πλαίσιο της τρίτης μεταμνημονιακής αξιολόγησης, αναφέρει η aftodioikisi.gr.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.