«Συμπέθεροι από τα Τίρανα»: Η ξεκαρδιστική παράσταση στην Τρίπολη (photos&video)

«Συμπέθεροι από τα Τίρανα»: Η ξεκαρδιστική παράσταση στην Τρίπολη (photos&video)

Ιούλιος 08, 2014 - 10:02
0 σχόλια

Η μεγαλύτερη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» περιοδεύει και φέτος  σε όλη την Ελλάδα και όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, έκανε και μια στάση για το κοινό της Τρίπολης.

Το γεμάτο θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου τη Δευτέρα 8 Ιουλίου έδειξε ότι δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, καθώς αρκετοί θεατές έσπευσαν να  παρακολουθήσουν αυτή την επίκαιρη σάτιρα.

Το έργο ξεδιπλώνει το «δράμα», ενός νεόπλουτου ζευγαριού, της Πένης και του Λυκούργου που ανακαλύπτουν σοκαρισμένοι ότι ο γαμπρός που τους φέρνει η μοναχοκόρη τους Λίζα από το Λονδίνο, ο Άλφρεντ, είναι ωραίος, ευγενικός και…Αλβανός! Το γεγονός αναστατώνει όλους τους συγγενείς.

Παίζουν οι : Γιώργος Παρτσαλάκης,  Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλης Κούκουρας,  Βάνα Ραμπότα,  Περικλής Λιανός,  Αγγελική Δαλιάνη,  Δημήτρης Λέκκος, Βασιλική Δέλλιου ,Σταμάτης Τζελέπης .

Video: 

youtube://v/uXAp8xnARoY


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.