«Είμαι Ένας Άλλος» το βράδυ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (video)

«Είμαι Ένας Άλλος» το βράδυ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (video)

Απρίλιος 05, 2014 - 13:44

Υπάρχει ζωή παντού και κάθε μια απ’ αυτές τις ζωές αξίζει να τη ζήσεις

Tο θεατρικό έργο του σουηδού ακαδημαϊκού και θεατρικού συγγραφέα Μίκαελ Αζάρ όπου εμπνέεται από τη ζωή και τη φιλοσοφία του Α. Ρεμπώ σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη – Knutsen θα παρουσιαστεί στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο σήμερα το βράδυ.

Ο ερμηνευτής του μονόλογου Γιάννης Στάνκογλου, μίλησε για το κείμενο το οποίο λίγο πολύ μας αφορά όλους, ξεκινά με θέμα το θάνατο και θίγει θέματα της κοινωνίας και το πόσο ελεύθεροι είμαστε τελικά, σε μία τέτοια κοινωνία.

Ένα κείμενο αρκετά πρωτόγονο, όπως μας αποκάλυψε ο ερμηνευτής, αλλά ταυτόχρονα τόσο σύγχρονο. Η παράσταση «Είμαι Ένας Άλλος» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, ύστερα από την επιτυχία που εισέπραξε στην Αθήνα παρόλο που ο μονόλογος είναι ένα αρκετά δύσκολο είδος θεάτρου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου στη συνέντευξη του μιλώντας για την παράσταση ανέφερε ότι λίγο πολύ όλοι μας περνάμε δύσκολα αυτή την εποχή και έχουμε την ανάγκη της αλλαγής, χαρακτηριστικά ανέφερε ότι πρώτα πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας και μετά τον κόσμο.

Την Παρασκευή το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο το οποίο το χαρακτήρισε ζεστό σαν «ζαχαρωτό» και ανυπομονεί το βράδυ να νιώσει την ενέργεια του κόσμου. Έχω την προσμονή να βιώσω την ενέργεια του θεάτρου, με την αύρα του κοινού το βράδυ του Σαββάτου ανέφερε.

Όσοι βρεθούν σε μία από τις δύο  παραστάσεις την απογευματινή στις 7.30μ.μ. ή τη βραδινή στις 9.30μ.μ. θα έχουν τη χαρά να δουν τη θεατρική παράσταση του Μίκαελ Αζάρ με ερμηνευτή τον Γιάννη Στάνκογλου και τα σκηνικά τα οποία θα αιωρούνται στο ύψος της καρδιάς.

Video: 

youtube://v/3tiCUrzDItk