Επικαιρότητα

Latest

Στο «στόχαστρο» τα ανασφάλιστα οχήματα

«Το να έχουμε πολίτες δύο κατηγοριών με κάποιους να πληρώνουν κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας και άλλους όχι, δεν είναι ανεκτό», δήλωσε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στους ελέγχους πο

Περισσότερα

Το «Μουσικό Κουτί» και η Ρένα Μόρφη στο 8ο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης

Από το Μουσικό Κουτί στο..... 8ο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης!

Γιάννης Δίσκος - πνευστά
Λάμπης Κουντουρόγιαννης - κιθάρα
Στέλιος Φραγκούς - πλήκτρα
Θανάσης Τσακιράκης - τύμπανα

Περισσότερα

Ο Παναρκαδικός έφερε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο του και κάνει check in για… Γ’ Εθνική

Ο Παναρκαδικός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου και σύμφωνα με τα δικά μου κιτάπια είναι πλέον πολύ κοντά στην άνοδο έχοντας κάνει μετά την νίκη του επί της Θύελλας Αμπελοκήπων Check In για την Γ’ Εθνική.

Περισσότερα

Σύλληψη 60χρονου για ναρκωτικά στην Κορινθία

Συνελήφθη, προχθές (11.5.2024) το βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Περισσότερα

Το γλέντι για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στο Στόλο (pics)

Η εκκλησιαστική επιτροπή  και ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Στόλου και Φουντώματος    " Η Ζωοδόχος Πηγή" συνδιοργανώσαν με επιτυχία το γλέντι για τον εορτασμό της  Ζωοδόχου Πηγής Στόλου. 

Περισσότερα

Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Αρκαδικό να γνωρίζει την ήττα από την Καλαμάτα BC όπως και ο Πέλασγός κόντρα στην Καλαμάτα 80’, ενώ σπουδαία νίκη πήρε ο Πολύβιος επί του Δίων Κυπαρισσίας.

Περισσότερα

Αυτή είναι η διαιτησία του αγώνα του Παναρκαδικού με τον Μιλτιάδη

Ορίσθηκαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για τον 5ο όμιλο και έτσι έγινε γνωστή η τριάδα για το παιχνίδι του Παναρκαδικού με τον ΑΟ Μιλτιάδη την προσεχή Τετάρτη (15/5, 17:00).

Περισσότερα

Καθεστώς επιτήρησης από την Κομισιόν στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την «οσμή σκανδάλου» με τις επιδοτήσεις

Σε καθεστώς επιτήρησης έθεσε τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Κομισιόν, επιβεβαιώνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο όλα όσα είχε αποκαλύψει το Πράσινο Κίνημα πριν από μερικούς μήνες (Δείτε

Περισσότερα

Πεζοπορία στη Βλαχοκερασιά με τον ΕΟΣ Τρίπολης

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει πεζοπορία στη Βλαχοκερασιά, στο δάσος της Σκιρίτιδας. Η διαδρομή είναι κυκλική και προσφέρει πολλές εναλλαγές στο τοπίο.

Περισσότερα

Εκδήλωση στον Τυρό «Χρονολογώντας την ιστορία με οδηγό τ’ αστέρια»

Το Γυμνάσιο Τυρού Νότιας Κυνουρίας  με την συμμετοχή  του Γυμνασίου Αγίου Ανδρέα Βόρειας Κυνουρίας,  την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, την συνεργασία της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Αστεροσκοπείου Στεφανίου Κορινθία

Περισσότερα

Έρχεται τριήμερος καύσωνας

Σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο καιρού Windy από την Τετάρτη θα υπάρξει σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει πάνω από τους 30 σε αρκετές περιοχές.

Μάλιστα, υπάρχουν προγνώσεις και για 39 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα

Κορινθία: Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση νομοθεσίας ναρκωτικών και όπλων

Συνελήφθησαν, χθες (12.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 27 και 47 ετών, αντίστοιχα, γιατί απέρριψαν στο έδαφο

Περισσότερα

Ανταρσία στο Μωριά: Όχι στην εμπορευματοποίηση του νερού

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου σπεύδει να δηλώσει ότι διεκδικεί από την κυβέρνηση να είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου η δεύτερη στη χώρα, μετά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που θα συσταθεί ενιαίος φορέας για τη διαχείριση των υδάτων, μιλώντας ειδικότερα

Περισσότερα

Εκδήλωση από ΓΕΛ Βυτίνας για τις Ευρωεκλογές

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις Ευρωεκλογές θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου από Γενικό Λύκειο Βυτίνας.

Εκδήλωση από ΓΕΛ Βυτίνας για τις Ευρωεκλογές

Δείτε την αφίσα

Περισσότερα

Εκδηλώσεις εορτασμού για την Ιστορική Μάχη των Δολιανών της 18ης Μαΐου 1821

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Κοινότητα Δολιανών σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της Ιστορικής Μάχης των Δολιανών την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Το πρόγραμμα εορτασμού είναι ως εξής:

Περισσότερα

Σελίδες