Συνεχίστηκε η προετοιμασία υπό χιονόπτωση…

Συνεχίστηκε η προετοιμασία υπό χιονόπτωση…

Ιανουάριος 27, 2010 - 19:26

Με την θερμοκρασία να κυμαίνεται κοντά στο μηδέν και το χιόνι να έχει την τιμητική του, συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ο Αστέρας για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), με ασκήσεις ενδυνάμωσης το πρωί στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα έγινε «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα νέων.

Η ομάδα των ανδρών κέρδισε κάτω από συνεχή χιονόπτωση με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα των νέων, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν με σουτ οι Ουντότζι (α’ ημίχρονο), Έντερ, Τσέζαρεκ (β’ ημίχρονο).

Ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ντεγκρά, Γιαννούλης, Σεντεμέντες, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Φυτανίδης, Ρόκας, Καρέρα, Ρίος, Ουντότζι, Καούνος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Σεντεμέντες, Καρντόσο, Ρόκας, Ρίος, Βίλτσες, Έντερ, Τσέζαρεκ

Την ίδια στιγμή, δεν λείπουν τα προβλήματα από την ομάδα, αφού δεν προπονήθηκαν σήμερα οι Γαβριήλ Αποστολίδης, Νταμόντε και Μπαστία που έκαναν θεραπεία, όπως και οι Λαδάκης, Ζεάν Κάρλος, Αργυρόπουλος που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι (2.30 μ.μ.)

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: