Στην Πλατεία Πετρινού η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ αύριο στην Τρίπολη

Στην Πλατεία Πετρινού η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ αύριο στην Τρίπολη

Μάρτιος 10, 2010 - 15:22

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Αρκαδίας επισημαίνει: «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
Γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι…
Γιατί η οργή, η αγανάκτηση πρέπει να γίνει πάλη ταξική…
Γιατί το δίκιο που πνίγει καθημερινά όλο και περισσότερους εργάτες, πρέπει να ξεσπάσει και με τη δύναμη που μόνο η οργανωμένη πάλη έχει, να «σμπαραλιάσει» κάθε αντεργατικό σχέδιο.
Κυβέρνηση – ΕΕ – πλουτοκρατία φοβούνται τη δύναμη του λαού

Γι’ αυτό η κυβέρνηση βιάστηκε να νομοθετήσει αυτά τα μέτρα. Γι’ αυτό βιάζεται να φέρει τα επόμενα που αφορούν την Κοινωνική Ασφάλιση, τις Εργασιακές Σχέσεις, την Παιδεία και την Υγεία.
Θέλουν να προλάβουν να περάσουν προαποφασισμένα μέτρα πριν εξαντληθεί η ανοχή που τα λαϊκά στρώματα έδειξαν έως τώρα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Θέλουν να προλάβουν να περάσουν μέτρα πριν προλάβει ο λαός να οργανώσει την απάντησή του, την αντεπίθεσή του. Ξέρουν ότι στενεύουν τα περιθώρια. Γι’ αυτό ελίσσονται, παραπλανούν, εκβιάζουν, απειλούν και κοροϊδεύουν.
Το κόστος για κάθε εργατική λαϊκή οικογένεια, αν περάσουν όλα αυτά τα μέτρα, είναι πολύ μεγαλύτερο από το «κόστος» που έχει η απόφαση του εργάτη, του υπάλληλου να πάρει θέση στους αγώνες, για την παρεμπόδιση και την ακύρωση αυτών των επιλογών. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το κόστος που έχει η απώλεια ενός – δυο μεροκάματων για την απεργία.

Η αδιαμαρτύρητη αποδοχή των μέτρων ανάβει το πράσινο φως, ανοίγει την όρεξη για πιο άγρια επίθεση.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ με το Π.Α.ΜΕ
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΗ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – 11π.μ. – ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ
(ΤΡΙΠΟΛΗ)»

πηγή: ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις: