Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις θέσεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις θέσεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Ιανουάριος 12, 2010 - 08:37

Μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2010 θα έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ αίτηση και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι για κάποια από τις θέσεις της προκήρυξης 7K/2009.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη, που αναμένεται να εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο τις προσεχείς ημέρες, αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 2.987 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής (ΥΕ) Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας καθώς και στο Αρεταίειο και στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.
Οι θέσεις ανά Νομαρχία και κλάδο/ειδικότητα της ως άνω προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ: Ποσοστό 20% στο σύνολο των προκηρυσσομένων θέσεων των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε. και &.Ε. κατά Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, φορέα και κλάδο ή ειδικότητα καλύπτεται από πολύτεκνους και τέκνα πολυτέκνων (παρ.6 άρθρου 14 ν.2190/1994 όπως συμπληρώθηκε με την παρ.10 του άρθρου 1 του ν.2527/1997 και αντικαταστάθηκε με την παρ.1 του άρθρου 1 του ν. 3260/2004 και την υποπερίπτωση δ1 της παρ. 3 του άρθρου 1 του ν. 3454/2006), εφόσον υπάρχουν και κατέχουν τα γενικά, ειδικά και πρόσθετα προσόντα που επιτρέπουν την εγγραφή τους σε πίνακα κατάταξης και συνυποβάλουν με την αίτησή τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ: Ποσοστό 10% στο σύνολο των προκηρυσσομένων θέσεων των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε. και &.Ε. κατά Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, φορέα και κλάδο ή ειδικότητα καλύπτεται από γονείς με τρία τέκνα και τέκνα αυτών (υποπερίπτωση δ1 παρ. 3 άρθρου 1 ν. 3454/2006) εφόσον υπάρχουν και κατέχουν τα γενικά, ειδικά και πρόσθετα προσόντα που επιτρέπουν την εγγραφή τους σε πίνακα κατάταξης και συνυποβάλουν με την αίτησή τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ

Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να έχουν γεννηθεί:
α) έως και το έτος 1989 των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και 6Ε και
β) έως το έτος 1990 της κατηγορίας Υ.Ε.
Εξαίρεση: Έως και το έτος 1994 οι υποψήφιοι των κλάδων ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων, Βοηθών Νοσηλευτών, Αδελφών Νοσοκόμων, Νοσηλευτικής, Νοσηλευτών –τριών και Επιμελητών Ασθενών, που είναι απόφοιτοι νοσηλευτικής σχολής.
3. Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού, ούτε κατά το χρόνο λήξης προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο του διορισμού.
5. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Εξαίρεση: Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους υποψηφίους των κλάδων ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων, Βοηθών Νοσηλευτών, Αδελφών Νοσοκόμων, Νοσηλευτικής, Νοσηλευτών –τριών και Επιμελητών Ασθενών, εάν είναι απόφοιτοι Νοσηλευτικών Σχολών και ευρίσκονται νομίμως εκτός στρατεύματος
(άρθρο 54 παρ. 2 του Ν. 1759/1988 με το οποίο ορίζεται ως κατώτατο όριο ηλικίας διορισμού για τους αποφοίτους Νοσηλευτικών Σχολών το 16ο έτος της ηλικίας χωρίς την υποχρέωση εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων προκειμένου για τους άρρενες).
6. Να κατέχουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών.
Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (ν. 2431/1996) με τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ.1 αυτού.
Τα ανωτέρω πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, όσο και κατά το διορισμό.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

- Μία θέση ΤΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
- Τρεις θέσεις ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
- Μία θέση ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
- Μία θέση ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
- Έξι θέσεις ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
- Μία θέση ΔΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
- Δύο θέσεις ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΑΒ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
- Μία θέση ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ –ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ
- Δύο θέσεις ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ –ΒΟΗΘΩΝ ΘΑΛΑΜΟΥ

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: