Κλειστή και η Κορίνθου - Τριπόλεως

Κλειστή και η Κορίνθου - Τριπόλεως

Ιανουάριος 19, 2010 - 13:46

Τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης έκλεισαν λίγο μετά το μεσημέρι αγρότες από τους πέντε νομούς της Πελοποννήσου, που συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Στέρνας μετά από πρόσκληση της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ).

Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Αργολίδα, αλλά και την νότια Πελοπόννησο, εκτρέπεται από τον κόμβο Αρχαίας Νεμέας ή Στέρνας μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Άργους - Τρίπολης.

Οι αγρότες αναμένεται να πραγματοποιήσουν συνέλευση για να αποφασίσουν αν η κατάληψη θα έχει συμβολικό χαρακτήρα και θα ανοίξουν το δρόμο ή θα παραμείνουν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο οι εσπεριδοκαλλιεργητές της Αργολίδας και της Λακωνίας έχουν αποφασίσει προειδοποιητικές κινητοποιήσεις σε τοπικό νομαρχιακό επίπεδο. Συγκεκριμένα στις 11:00 το πρωί έχουν προγραμματίσει αποκλεισμό της νομαρχίας Αργολίδας και της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου, ενώ μία ώρα νωρίτερα οι πορτοκαλοπαραγωγοί της Λακωνίας θα κλείσουν την εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης στο ύψος της γέφυρας του Ευρώτα, αποκόπτοντας τη Λακωνία από την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Πηγή: naftemporiki.gr