Κανονικά στην προπόνηση ο Καραδολάμης

Κανονικά στην προπόνηση ο Καραδολάμης

Φεβρουάριος 11, 2010 - 00:43

Συνεχίστηκε χθες το απόγευμα η προετοιμασία του Αρκαδικού για το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Αιγάλεω και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης, είδε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τον Δημήτρη Καραδολάμη να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον αρχηγό της ομάδας Σωκράτη Μαναβόπουλο, που δεν έκανε ούτε σήμερα προπόνηση ενισχύοντας την αμφιβολία συμμετοχής του στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Από κει και πέρα, ο Αρκαδικός επιστρέφει το Σάββατο (17.30) στην Τρίπολη και επιθυμία όλων είναι να συνδυάσει την επιστροφή του με νίκη επί του Αιγάλεω και υψηλού θεάματος μπάσκετ, προκειμένου να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που γεμίζουν πάντα το κλειστό γυμναστήριο.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης με τους συνεργάτες του Μπάμπη Αλεξόπουλο, Γιάννη Καστρίτη, έχουν δώσει προτεραιότητα στην σοβαρότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του το συγκεκριμένο παιχνίδι, καλώντας τους να μην κοιτάξουν την βαθμολογική θέση του Σαββατιάτικου αντιπάλου τους, αλλά να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες τους και να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι ο Γιώργος Σουρλής, ο οποίος έχει αγωνιστεί παλιότερα στην ομάδα του Αιγάλεω πανηγυρίζοντας μαζί του την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες πιένες σε ένα ακόμα παιχνίδι του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία, αφού ειδικά Σάββατο Αποκριάς, θα έχει κατέβει κόσμος από την Αθήνα, του οποίου μεγάλο μέρος έχει το ενδιαφέρον και παρακολουθεί την φετινή πορεία της ομάδας.
Τέλος, την τιμητική τους είχαν απόψε Μπάμπης Αλεξόπουλος και Μπάμπης Σκουζής που δέχτηκαν τις ευχές για την ονομαστική τους εορτή.

Ειδήσεις: