Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας καταγγέλει...

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας καταγγέλει...

Ιανουάριος 18, 2010 - 23:42

Στην εταιρεία «ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε» που εκτελεί εργασίες στη γραμμή του ΟΣΕ σε Αρκαδία και Μεσσηνία δεν εφαρμόζονται τα νόμιμα δικαιώματα των εργαζομένων και η εργατική νομοθεσία.

Δεν έχουν καταβληθεί στους εργαζόμενους οι δεδουλευμένες αποδοχές Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2009 καθώς και η καταβολή της υπερωριακής απασχόλησης Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2009.

Καταγγέλλουμε τις αντεργατικές ενέργειες της εν λόγω εταιρείας. Παρά τον έλεγχο του Σ.ΕΠ.Ε η εν λόγω Εταιρεία συνεχίζει την αυθαιρεσία της σε βάρος των νόμιμων δικαιωμάτων των εργαζομένων παραβιάζοντας την εργατική νομοθεσία.

ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε αρμόδιο φορέα της πολιτείας να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι στον εν λόγω εργοδότη για την εφαρμογή της νομοθεσίας και την διασφάλιση των νόμιμων δικαιωμάτων των εργαζομένων.

ΚΑΛΟΥΜΕ την Διοίκηση του ΟΣΕ να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την συμμόρφωση της εν λόγω Εταιρείας εφαρμόζοντας την εργατική νομοθεσία με την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας θα ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση στην κυβέρνηση και τους εργοδότες για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, υπερασπίζοντας τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

Ειδήσεις: