Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Βόρειας Κυνουρίας στο Παράλιο Άστρος

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Βόρειας Κυνουρίας στο Παράλιο Άστρος

Μάιος 20, 2009 - 08:38

Μ. Καρχιμάκης: «Ο Καραμανλής εισβάλλει νύχτα στη βουλή και κλείνοντας την επιδιώκει να δραπετεύσει από τη δικαστική διερεύνηση των πεπραγμένων της κυβέρνησης του»
Ύμνους του βουλευτή Λασιθίου για τον Κ. Λαλιώτη και τον Δ. Ρέππα

Στο Παράλιο Άστρος ήρθε ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης. Ήταν καλεσμένος της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Βόρειας Κυνουρίας και μίλησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο κέντρο «Μπαταρόλας», παρουσία πολλών φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ από την επαρχία Κυνουρίας.
Ο κ. Καρχιμάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Κώστα Λαλιώτη και στον Δημήτρη Ρέππα, εμώ έκανε ειδική αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Τολμώ να πω –όπως λέει και ο Δημήτρης Ρέππας- ότι αισθάνομαι και λίγο Αρκάς. Όχι μόνο γιατί οι Αρκάδες και οι Κρητικοί έχουν μία ιστορική διαδρομή μαζί και μία ιδιαίτερη συμβολή στη διαμόρφωση και την εξέλιξη της πορείας της Πατρίδας, αλλά και γιατί η γυναίκα μου που είναι απόψε εδώ δεν σταματά να λέει ότι όσοι δεν έχουν Αρκαδική ρίζα, πρέπει να τη δημιουργήσουν. Χαίρομαι επίσης γιατί θεωρεί ότι από την Αρκαδία ξεκίνησαν ιστορικά στελέχη που η πορεία της ταυτίσθηκε με την πορεία της Δημοκρατικής παράταξης, με την πορεία του Κινήματος μας, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Παρασκευάς Αυγερινός, ο Τάσος Σεχιώτης και άλλοι πολλοί.
Και είναι μεγάλη τιμή για την Αρκαδία και για το ΠΑΣΟΚ ότι πρόσωπα τα οποία στο ξεκίνημα τους ίσως κανείς δεν πίστευε ότι θα συνέδεαν το όνομα τους με την πορεία και την εξέλιξη του τόπου μας
Επιτρέψτε μου όμως να αναφερθώ, χωρίς να παρεξηγηθώ από άλλους συντρόφους, να πω για δύο ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι. Τον Κώστα τον Λαλιώτη που η πορεία του είναι ταυτισμένη με ανατροπές, με δημιουργία, με έργα και με προφορά, όχι μόνο στην Αρκαδία, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αλλά και για τον Δημήτρη Ρέππα, τον οποίο ευχαριστώ για τα υπερβολικά καλά του λόγια, γιατί σε αυτή την προσπάθεια, μίλαγε για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, έχουμε καταθέσει όλοι μας τη δική μας δημιουργία, τη δική μας προσπάθεια, το δικό μας λιθαράκι. Στον Δημήτρη Ρέππα τον οποίο ξεχωρίζω και χαίρομαι τη συνεργασία μαζί του, γιατί οι σκέψεις του, οι ιδέες του και η αποτελεσματικότητα του ξεπερνούν ακόμα κα την ταχύτητα του λόγου του. είναι ο πολιτικός που δημιουργεί το άγχος και τον πανικό, σε όσους αναγκάζονται να τον αντιμετωπίσουν.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσεων την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Βόρειας Κυνουρίας, για την πρόσκληση της, τη Νομαρχιακή Επιτροπή, την Περιφερειακή Επιτροπή, τα μελή του Εθνικού Συμβουλίου, τα στελέχη μας που θα έδωσαν μάζες και θα δώσουν μαζί και στις ευρωεκλογές, τα στελέχη των επιτροπών άλλων οργανώσεων, που παρευρίσκονται σήμερα εδώ, τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των φορέων, για τη δυναμική καθημερνή παρουσία τους στους αγώνες για την Αρκαδία και το Κίνημα μας. Μα απάνω από όλα να ευχαριστήσω σε όλους εσάς που με την παρουσία σας, τον αγώνα σας, δίνετε υπόσταση και δύναμη στην κοινή μας προσπάθεια και θέλω να σας μεταφέρω απόψε, εδώ στο Άστρος, τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου μας, του Γιώργου Παπανδρέου, που με τη δική σας συμμετοχή θα ανατρέψει τα αδιέξοδα που βούλιαξε τη χώρα ο καταλληλότερος. Ο Κώστας Καραμανλής εισβάλλει νύχτα στη βουλή και κλείνοντας την επιδιώκει να δραπετεύσει από τη δικαστική διερεύνηση των πεπραγμένων της διεφθαρμένης κυβέρνησης του»

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις