Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην κρίση

Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην κρίση

Οκτώβριος 21, 2009 - 08:20

«Η οργάνωση της πάλης ενάντια στην κρίση και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ» είναι το θέμα εκδήλωσης που θα γίνει την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα Ι4 του τμήματος Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος

.
Σε σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ επισημαίνεται … «Στις μετεκλογικές συνθήκες παραμένει επιτακτική η ανάγκη για ανάκαμψη του κινήματος , με ακρογωνιαίο λίθο το εργατικό κίνημα, την προώθηση της εργατικής συμμαχίας με τις ριζοσπαστικές δυνάμεις της φτωχής αγροτιάς και των μικρών εμπόρων, επαγγελματιών, βιοτεχνών, της νεολαίας και των γυναικών. Χρειάζεται πολύ γρήγορα να μπουν σε κίνηση αναξιοποίητες εφεδρείες. Να ενεργοποιηθούν εργατοϋπάλληλοι, νέοι και νέες που ψήφισαν το ΚΚΕ, όσοι και όσες παρά το ριζοσπαστικό προβληματισμό τους δεν έφθασαν στη ριζοσπαστική πολιτική ψήφο υπέρ του ΚΚΕ, να ενταχθούν στα μέτωπα πάλης για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών ώστε:
- Να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι τα βάρη της κρίσης. Να πληρώσουν τα μονοπώλια, το μεγάλο κεφάλαιο.
- Να πάρουν οι ίδιοι στα χέρια τους την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.
- Με ενιαίο μέτωπο πάλης να διεκδικήσουν τη βελτίωση των όρων ζωής και δουλειάς, να διεκδικήσουν λύση στα δίκαια αιτήματα τους.
- Να υπερασπισθούν τα συμφέροντα της χώρας από τα μονοπώλια, τον ιμπεριαλισμό».

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: 
Tags: