Εγκρίθηκαν χωρίς … αντιρρήσεις τα προγράμματα για τις επενδύσεις του 2009 και τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου!

Εγκρίθηκαν χωρίς … αντιρρήσεις τα προγράμματα για τις επενδύσεις του 2009 και τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου!

Μάιος 03, 2009 - 13:54

Για πρώτη φορά στα χρονικά στο Νομαρχιακό Συμβούλιο…
Ομόφωνα ψηφίστηκαν τα επτά από τα οχτώ θέματα τα οποία συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28-4-2009.

Ομόφωνα ψηφίστηκαν:
η έγκριση της 4ης τροποποίησης του προϋπολογισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας, οικονομικού έτους 2009
οι μεταβολές Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, σχολικού έτους 2009-2010
η γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Κατασκευή μονάδας φυσικής επεξεργασίας υγρών αποβλήτων οικισμού Ιαματικών Πηγών, Δ.Δ. Λουτρών Ηραίας του Δήμου Ηραίας»
η γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Υδρομάστευση των πηγών Μαζιάς, του Δήμου Βορείας Κυνουρίας»
η έγκριση αποφάσεων της 3ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης 3ου Ε.Α.Π. Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης
η έγκριση προγράμματος ΔΕ ΚΑΠ-2009 ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ (κλπ) ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ και
η έγκριση προγράμματος ΔΕ ΚΑΠ-2009 ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.

Κατά πλειοψηφία εγκρίηθηκε η γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, συνολικής ισχύος 3,3 MW , στη θέση ‘Μποζίκι’ του Δ. Σκιρίτιδας», με φορέα την ΕΝΤΕΚΑ ΑΙΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΠΕ. Αρνητικά ψήφισε μόνο ο νομαρχιακός σύμβουλος της πλειοψηφίας Κ. Γιαβρούμης και «λευκό» ψήφισε ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γ. Γιαννόπουλος.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι Ροβέρτος Σπυρόπουλος και Μιχάλης Ορφανόπουλος.
Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: