Βόρεια Κυνουρία - Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες

Βόρεια Κυνουρία - Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες

Φεβρουάριος 07, 2010 - 23:19

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες - ΗΡΩΝ 2, με στόχο την εκπαίδευση ενηλίκων πολιτών στις βασικές αρχές λειτουργίας και χρήσης του υπολογιστή αλλά και του διαδικτύου συνεχίζει με καινούργια τμήματα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους άνω των 18 ετών.
Τα τμήματα μάθησης έχουν διάρκεια 50 διδακτικές ώρες, πραγματοποιούνται σε κύκλους 10 εβδομάδων στα εργαστήρια πληροφορικής των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Τα προγράμματα που διδάσκονται είναι: Windows, Word, Excel ,Internet (χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail, αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο, σύγχρονα θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση του διαδικτύου), Powerpoint (πρόγραμμα παρουσιάσεων).
Τα μαθήματα είναι δωρεάν, στο τέλος του κύκλου των μαθημάτων και μετά από εξέταση δίνεται στους επιμορφούμενους Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για να ενταχθούν σε τμήμα μάθησης στο Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας και στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.
1. Δ/νση ΚΕΕ Αρκαδίας: Μεταμορφώσεως & Αλεού (πλησίον Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως).
Ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ώρες 10:00π.μ – 13:00μ.μ. 2. Δ/νση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας: Άστρος Κυνουρίας, 22001 Αρκαδία - Ώρες 8:00π.μ – 15:00μ.μ.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: