Βαλασόπουλος: «Να ανοίξουν τα γραφεία της Ν.Δ στην Μεγαλόπολη»

Βαλασόπουλος: «Να ανοίξουν τα γραφεία της Ν.Δ στην Μεγαλόπολη»

Σεπτέμβριος 24, 2009 - 21:06

Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος με επιστολή του προς το Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης της Μεγαλόπολης , έρχεται να πάρει θέση μπροστά στο μείζον θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων και το κλείσιμο των γραφείων της Ν.Δ που ακολούθησε. Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος λύνοντας την σιωπή του παίρνει ξεκάθαρη θέση λέγοντας «πως τούτη την κρίσιμη ώρα ,τίποτα δεν περισσεύει και κανείς δεν μπορεί να λείψει» χωρίς να παραλείψει να εκφράσει και την ευγνωμοσύνη του απέναντι στους συμπατριώτες του, για την «πολύ συγκινητική στήριξη» τους ,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ίδιο.

Παράλληλα δεν δίστασε να στείλει μήνυμα με αποδέκτες στο εσωτερικό της Ν.Δ και ειδικότερα εκείνους που θεωρεί ή- γνωρίζει - ότι είχαν συμμετοχή στο κόψιμο του από το ψηφοδέλτιο του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε από 5 Οκτωβρίου και μετά» και «πως η ορθότητα των αποφάσεων θα κριθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών».Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος σε μία φορτισμένη συναισθηματικά επιστολή, κάνει κατάθεση καρδιάς κλείνοντας την επιστολή λέγοντας πως «σας καλώ όλους να μην επιμείνετε στις παραιτήσεις σας και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου να ανοίξουμε ΜΑΖΙ την τοπική οργάνωση της Ν.Δ στην Μεγαλόπολη ,για να έχουμε όλοι έναν χώρο δράσης ,γόνιμης και ουσιαστικής πολιτικής, γιατί όσο και αν έχουμε πληγωθεί δεν πρόκειται να πετάξουμε για το χατίρι κανενός τόσα χρόνια αγώνων για την παράταξη μας.

Πολλές φορές στο παρελθόν μίλησα για το φρόνημα των Νεοδημοκρατών που κάποιοι ,με συστηματικό τρόπο φρόντισαν να υποσκάψουν όλο το προηγούμενο διάστημα. Δεν θα αθετήσω τούτη την κρίσιμη ώρα τα λόγια μου ! Ενωμένοι στηρίζουμε την παράταξη, δημιουργούμε μια καλύτερη Ελλάδα!»

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις