Αύριο συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Αύριο συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Απρίλιος 14, 2009 - 18:38

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, στις 15-4-2009, ημέρα Μ. Τετάρτη και ώρα 2.00΄μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αίτηση της κας Κατσώλη Γεωργίας του Ιωάννη για επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στο Τ.Δ. Βάστα.
2. Αίτηση του κ. Βασιλόπουλου Μιχάλη του Γεωργίου για επέκταση Δημοτικού Φωτισμού για την εξυπηρέτηση της οικίας του στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
3. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου – Πνευματικού Κέντρου Λυκοχίων».
4. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή νέας δεξαμενής ΄Υδρευσης στο Τ.Δ. Καστανοχωρίου».
5. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση και επισκευή λοιπών μονίμων εγκαταστάσεων (γραφείου κίνησης Δήμου Μεγαλόπολης)» - Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 & Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος.
6. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την προμήθεια άμμου θαλάσσης για την κάλυψη αναγκών παιδικών χαρών – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.
7. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών «Μικροκατασκευές και επισκευές σε Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Μεγαλόπολης».
8. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την εκτέλεση της εργασίας «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης του Δήμου Μεγαλόπολης για συμμετοχή σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα έργα της 4ης Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013 (ΕΣΠΑ).
9. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την εκτέλεση της εργασίας «Κοπή χόρτων κοινοχρήστων χώρων και οδικού δικτύου Τοπικών Διαμερισμάτων» Δήμου Μεγαλόπολης.
10. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών «Προετοιμασία διαδικασιών για την πιστοποίηση της Διαχειριστικής Επάρκειας του Δήμου Μεγαλόπολης (Τύπου Α και Β)».
11. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης (ΣΣΑ) πυρόπληκτου Δήμου Μεγαλόπολης Ν. Αρκαδίας.
12. Αποδοχή & κατανομή πίστωσης ποσού 327.913,50 € 1ης κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ έτους 2009.
13. Παραλαβή της μελέτης «Γενική διαχειριστική μελέτη του Τ.Δ. ΄Ισαρη» Δήμου Μεγαλόπολης.
14. Παράταση προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη ΄Υδρευσης Τ.Δ. Λυκόσουρας» Δήμου Μεγαλόπολης.
15. Παράταση προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη ΄Υδρευσης Τ.Δ. Χράνων» Δήμου Μεγαλόπολης.
16. Παράταση προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη ΄Υδρευσης Τ.Δ. Μακρυσίου» Δήμου Μεγαλόπολης.
17. Παράταση προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη ΄Υδρευσης Οικισμού Κάτω Μακρυσίου» Δήμου Μεγαλόπολης.
18. Παράταση προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη Αποχέτευσης και Βιολογικού Καθαρισμού Οικισμού Κάτω Μακρυσίου» Δήμου Μεγαλόπολης.
19. Παράταση προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη Αποχέτευσης και Βιολογικού Καθαρισμού Τ.Δ. ΄Ισαρη» Δήμου Μεγαλόπολης.
20. Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδήλωσης στα πλαίσια του εορτασμού του Πάσχα στο Τ.Δ. Τριποτάμου Δήμου Μεγαλόπολης.
21. Διάθεση πίστωσης - Διοργάνωση εκδηλώσεων σε Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.
22. Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδήλωσης υποδοχής μαθητών Σχολείου από την πόλη του Τέρμολι της Ιταλίας στα πλαίσια της αδελφοποίησης του με το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης.
23. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας σάκων απορριμμάτων.
24. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας πλαστικών καρεκλών.
25. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας κλιματιστικών μηχανημάτων.
26. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας καυσίμων.
27. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ανθόφυτων και δενδρυλλίων.
28. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης Δημοτικού Φωτισμού επί της οδού Τενέδου από τη οδό Κύπρου έως την οδό Αυγερινού στο Τ.Δ. Μεγαλόπολης.
29. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης Δημοτικού Φωτισμού στο Τ.Δ. Μαλλωτών.
30. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης Δημοτικού Φωτισμού στο Τ.Δ. Μαλλωτών.
31. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης Δημοτικού Φωτισμού στο Τ.Δ. Ισώματος Καρυών.
32. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης Δημοτικού Φωτισμού στο Τ.Δ. Καστανοχωρίου.
33. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης Δημοτικού Φωτισμού στο Τ. Δ. Τριλόφου.
34. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης Δημοτικού Φωτισμού στο Τ.Δ. Ραψομμάτη.
35. Χρηματική επιχορήγηση του Χορευτικού Ομίλου Μεγαλόπολης.
36. Παραχώρηση χώρου στην ¨Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μεγαλόπολης¨ για τοποθέτηση περιπτέρου στην κεντρική πλατεία για τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009.
37. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για την ανασυγκρότηση της Επιτροπής χορήγησης άδειας διάθεσης λυμάτων και υγρών αποβλήτων
38. Ορισμός Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο των Ισολογισμών οικ. ετών 2006 και 2007 της Δημοτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Προστασίας Περιβάλλοντος Ανάπτυξης Περιοχής Μεγαλόπολης (Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ.) Δήμου Μεγαλόπολης.
39. Σύναψη Δανείου για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών της αμιγούς Δημοτικής Επιχείρησης (Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ.) προς το ΙΚΑ.

Ειδήσεις: