Απαγορεύεται η υποτίμηση του αντιπάλου - Μαθητική κερκίδα και με Αιγάλεω

Απαγορεύεται η υποτίμηση του αντιπάλου - Μαθητική κερκίδα και με Αιγάλεω

Φεβρουάριος 12, 2010 - 15:13

«Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσουμε» είναι το σλόγκαν που χρησιμοποιούν όλοι οι άνθρωποι του Αρκαδικού, στην προσπάθεια τους να δείξουν πόσο δύσκολο είναι και πόση προσοχή χρειάζεται το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με το Αιγάλεω.

Οι προπονητές του Αρκαδικού χρησιμοποιούν αυτό το σλόγκαν περισσότερο από όλους και παράλληλα έχουν καταγράψει επακριβώς τα ατού του Αιγάλεω, τα έχουν μεταφέρει στους παίκτες τους και το συμπέρασμά τους είναι ότι δεν πρέπει και σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί ο αυριανός αντίπαλος.

Η προετοιμασία του Αρκαδικού ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης, είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα το αυριανό παιχνίδι.

Τέλος, όλες οι ενδείξεις δείχνουν πώς ο Αρκαδικός δεν θα έχει στο αυριανό παιχνίδι τον Σωκράτη Μαναβόπουλο, που δεν έκανε ούτε σήμερα προπόνηση.

Για μία ακόμα φορά φέτος θα λειτουργήσει μαθητική κερκίδα σε εντός έδρας παιχνίδι του Αρκαδικού, με τη διοίκηση της ομάδας να καλεί μαθητές-τριες της ε’ και στ’ τάξεως του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως.

Ειδήσεις: