Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη στηρίχθηκε από διάφορους πολιτικούς κύκλους στην Αρκαδία»

Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη στηρίχθηκε από διάφορους πολιτικούς κύκλους στην Αρκαδία»

Ιούνιος 11, 2009 - 12:54

Για το μήνυμα των ευρωεκλογών μίλησε ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ, το βράδυ της εκλογικής αναμέτρησης. Ο κ. Λυκουρέντζος επισήμανε:

«Οι εναρμονισμένες πρακτικές των δημοσκόπων συντρίβονται από την ψήφο του λαού. Η αποχή των ψηφοφόρων καταδεικνύει την απόφασή τους να στείλουν μήνυμα στην Κυβέρνηση ,αλλά δεν προσήλθαν στις κάλπες για να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση και αυτό αποτελεί μία μεγάλη πρόσκληση να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη τους, και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε με το πρόγραμμα με το οποίο έχουμε αναδειχθεί στην διακυβέρνηση του τόπου. Η ΝΔ με τον Καραμανλή θα συνεχίσει με ανοιχτές διαδικασίες να παρακολουθεί τις αγωνίες του λαού και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τόπου και πιστεύω ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές θα αναδείξουν κυβέρνηση τη ΝΔ.
Βεβαίως το ΠΑΣΟΚ Μπορεί να πανηγυρίζει μία νίκη που δεν οφείλεται στις δικές του επιδοτήσεις. Οφείλεται στα αποτέλεσμα τα οποία πέτυχε το σύστημα των εξωθεσμικών κέντρων που πολέμησε λυσσαλέα τη ΝΔ και αυτό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ ας χαίρεται την απατηλή λάμψη μιας ευκαιριακής επιτυχίας.»
Για το αποτέλεσμα στην Αρκαδία, τόνισε: «Το φαινόμενο της αποχής εκδηλώθηκε και στην Αρκαδία, στην ίδια έκταση και ένταση. Καταλαβαίνω τις πικρίες των Νεοδημοκρατών, επομένων να σημειώνω ότι οι προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις δεν έχουν θέση, όταν καλούμεθα να αποφασίσουμε για την διακυβέρνηση του τόπου, για εθνικά θέματα , για ευρωπαϊκές υποθέσεις».
Για την άνοδο του ΛΑΟΣ στην Αρκαδία τόνισε: «Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη στηρίχθηκε από διάφορους πολιτικούς κύκλους στην Αρκαδία κι αυτό θεωρώ ότι δεν αντιπροσωπεύει τη πραγματική του δύναμη, τη συνειδητή ψήφο στο νομό Αρκαδίας».

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: