Αιωνόβιο συντοπίτη του από το Λεοντάρι Φαλαισίας συνάντησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Αιωνόβιο συντοπίτη του από το Λεοντάρι Φαλαισίας συνάντησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Οκτώβριος 13, 2009 - 10:19

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε προχθές τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κατά την άφιξή του στα γραφεία του κόμματος. Ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον αιωνόβιο συντοπίτη του, από το Λιοντάρι Αρκαδίας, κ. Ηλία Κιουτσόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα με αποκλειστικό σκοπό να τον συγχαρεί για το καλό αποτέλεσμα του κόμματος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Συγκινημένος ο κ. Καρατζαφέρης, αγκάλιασε το γηραιό φίλο και ψηφοφόρο του με τον οποίο είχε στη συνέχεια εγκάρδια συνομιλία. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Είναι μια εξαιρετική ημέρα! Από όλους τους καλούς φίλους οι οποίοι ήρθαν να με συγχαρούν για την επιτυχία μας, ο μπαρμπα-Ηλίας ο Κιουτσόπουλος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Με θυμάται από μωρό παιδί, κάτω στα Άγια Χώματα, από το Λιοντάρι Αρκαδίας. Για μένα αυτό είναι μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Τον ευχαριστώ πολύ που ξεκίνησε και ήρθε αν και θα έπρεπε να έχω πάει εγώ στο σπίτι του. Ελπίζω το καλοκαίρι να βρεθούμε και πάλι στο εκκλησάκι του Σωτήρα, κάτω, στα μέρη μας».

ΗΛ. ΚΙΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: «Συγχαρητήρια Γιώργο μου, για την γιορτή που μας έδωσες σήμερα. Σε βρήκα με χαρά γιατί είχα πολλά χρόνια να σε δω. Σε έχω μέσα στην ψυχή μου. Οι "Καρατζαφεραίοι" για μένα είναι η οικογένειά μου. Σε συγχαίρω για εκεί που έφτασες. Μακάρι το πρόσωπό σου να φανεί παγκοσμίως. Συγχαρητήρια και πάλι και εύχομαι πολλές τέτοιες επιτυχίες».

Πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: 
Tags: