Άλυτο παραμένει το πρόβλημα στέγασης του συλλόγου τριτέκνων Τρίπολης

Άλυτο παραμένει το πρόβλημα στέγασης του συλλόγου τριτέκνων Τρίπολης

Ιούλιος 09, 2009 - 00:42

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προσπάθειες της τοπικής διοίκησης του συλλόγου τρίτεκνων οικογενειών προκειμένου να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα τους και να επιτευχθεί ο κεντρικός στόχος που είναι η πλήρης εξίσωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους.

Μετά το Νομάρχη Αρκαδίας, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της Τρίπολης το Δ.Σ. του συλλόγου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Αλέξανδρο Κοτσιάνη (2/7/09), το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γεώργιο Δαλιάνη (25/6/09) και με πολλούς επιχειρηματίες της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια όλων των παραπάνω συναντήσεων, ο πρόεδρος του σύλλογου τρίτεκνων οικογενειών κ. Παναγιώτης Μιτζήθρας εξηγεί τους λόγους ύπαρξης του συλλόγου, διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν και προσπαθεί να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες ( κοινωνικές-οικονομικές ) για όλες τις τρίτεκνες οικογένειες της Αρκαδίας.
Από τις πρώτες κιόλας επαφές διαφαίνεται ένα θετικό κλίμα και διάθεση όλων των φορέων να στηριχθεί περαιτέρω ο θεσμός της τρίτεκνης οικογένειας. Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης συζητούν τη μείωση των δημοτικών τελών για τις τρίτεκνες οικογένειες ενώ ήδη δεκάδες επιχειρήσεις έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του σύλλογοι για ειδικά τιμολόγια και προσφορές προς τα μέλη των τρίτεκνων οικογενειών.
Παρ' όλα αυτά άλυτο παραμένει το πρόβλημα στέγασης του συλλόγου με αποτέλεσμα τα εκατοντάδες μέλη των τρίτεκνων οικογενειών να ταλαιπωρούνται αφού δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν και να παραλάβουν έγγραφα είτε να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους προς το συλλογο. Το θέμα της στέγασης τίθεται ως βασική προϋπόθεση για τη λειτουργία του συλλόγου σε όλες τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς , αλλά μέχρι τώρα το μόνο που έχει δοθεί είναι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Τέλος όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο τρίτεκνων οικογενειών, σε σύντομο χρονικά διάστημα θα είναι έτοιμες και οι ταυτότητες όλων των μελών οι οποίες θα παραδοθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στην Τρίπολη και σε ημερομηνία που έγκαιρα θα γίνει γνωστή.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: