«Η Αρκαδία ήταν και θα παραμείνει η προτεραιότητα μου» δηλώνει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

«Η Αρκαδία ήταν και θα παραμείνει η προτεραιότητα μου» δηλώνει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Οκτώβριος 11, 2009 - 12:33

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κοντοζαμάνης με δήλωση του, επισημαίνει:
«Αγαπητοί φίλοι,

Η απόφαση των πολιτών είναι σεβαστή. Τα δύο επόμενα χρόνια είναι καθοριστικά για την πορεία ανάπτυξης της Χώρας μας. Εύχομαι η νέα κυβέρνηση να υιοθετήσει συνετή στάση και να κάνει υπεύθυνες επιλογές για το καλό του τόπου.
Η επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία θα είναι μέρα αυτοκριτικής και αυτοκάθαρσης, αλλά και δυναμικής αντιπολίτευσης. Δεν έχουμε χρόνο για παρατεταμένη εσωστρέφεια. Η διεθνής οικονομική κρίση απαιτεί από εμάς υπεύθυνη και σοβαρή παρακολούθηση των επιλογών της νέας κυβέρνησης και δυναμική παρέμβαση.

Με μπροστάρη τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον οποίο συγχαίρω για την εκλογή του θα δώσουμε όλοι μαζί τους αγώνες για τα θέματα που απασχολούν την Αρκαδία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και σε όλα τα στελέχη και τους φίλους που πήραν μέρος σε αυτή τη μόχη.
Οι συνθήκες που διαμόρφωσε το εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία απαιτούν ένα νέο ξεκίνημα για να ξαναχτίσουμε από την αρχή τη σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο, για να αναδείξουμε με απόλυτη ειλικρίνεια και πίστη τις αρχές της παράταξης μας.
Οι νέοι άνθρωποι που συστρατευτήκαμε στη μάχη, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη Χώρα και την παράταξη θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, περισσότερο αποφασισμένοι, περισσότερο δυνατοί, με ακόμη μεγαλύτερη συναίσθηση του καθήκοντος μας»
Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους της παράταξης για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη η τιμή και η ευθύνη-
Έχω τη διάθεση και τις δυνατότητες να προσφέρω στο νομό μας, το έχω κάνει στο παρελθόν και θα συνεχίζω να παλεύω από οποιαδήποτε θέση.
Η Αρκαδία ήταν και θα παραμείνει η προτεραιότητα μου».

Πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: